Categories

Send dem hjem og giv os friheden tilbage

Flemming Østergaard: 27. oktober 2010 kl. 20:40:16

Terroristerne behøver ikke længere gøre noget, men kan slappe af og blot iagttage at myndighederne har taget over og terroriserer os allesammen med undertrykkende love, afskaffelse af yttringsfriheden, selv om de påstår noget andet (du må fx. ikke sige bombe i en lufthavn :( ,Berlinmure rundt om vore havne osv.
Myndighederne har godt hjulpet af medierne skabt en stemning af frygt, som får folk til at tillade hvadsomhelst fra magtsyge politikere og embedsfolk, og hjerneløse håndlangere.
Min mor på 94 blev en gang taget i Kastrup med et barberblad og en tube crem, og ståhejen var så stor at vi nær var kommet for sent til flyet. Dette blot et eksempel på den statsautoriserede terror og tidsrøveri som udøves af emsige idioter i uniform over for os alle sammen.
Og hvis det så bare gav os mere sikkerhed, – men alle med kendskab til lufthavne ved jo godt at en flykaber finder en anden vej end lige gennem sikkerhedskontrollen, og at sikkerhedskontrollen bare er et spil for galleriet. Jeg er ikke ekspert i hverken flykabring eller lufthavne, men ville til enhver tid kunne anvise 10 forskellige måder at gennemføre kabring på med det nuværende sikkerhedssystem, og professionelle med onde hensigter har sikkert mange flere metoder.
Det må være forfærdelig at blive kabret og spærret inde i et fly, men sker det så sker det og der er ingen effektive metoder til at undgå det. Den professionelle anarkistiske terrorisme kan kun begrænses ved at stoppe krige, undertrykkelse og fattigdom, og ved at forbyde handel og produktion af våben.
Men den statsautoriserede terrorisme bør kunne afskaffes straks.
Konklusion: Drop alt det bullshit i lufthavnene. Lad lufthavnene være et rart sted ligesom togstationer, hvor vi kommer lige før flyafgang og går lige ud til gaten uden al den security stress og tidsrøveri, og hvor vi kan gå ud i gaten og tage imod vore kære, når de ankommer, uden alle mulige former for Berlinmure og andre tåbelige barierer og restriktioner.
Vi lever i en moderne verden, hvor vi bør kunne vælge mellem frihed og undertrykkelse. Samfundet er i gang med at vælge undertrykkelse, og der er altid masser af mere eller mindre hjerneløse og magtsyge mennesker som man kan få til at trække i uniform og forestå undertrykkelsen. Og mentalt er det jo samme type mennesker som således arbejde for myndigheder og for terrorister. De passer bare deres arbejde og gør som de får besked på, og bliver dermed mindst lige så farlige som deres opdragsgivere.
Fri os fra alle dem som medvirker til frygt og undertrykkelse, – send dem hjem på sofaen og lad os få vor frihed tilbage.