Categories

Dansk krigsliderlighed har flertal i Folketinget

På tværs af rød og blå blok har man som panikhandling, med bind for øjnene, uden en gnist af sund fornuft, vedtaget at øge Danmarks udgifter til destruktivt militær. Danske politikere har udnyttet den forfærdelige situation i Ukraine til på rekordtid at støtte dødens købmænd yderligere i strid med al sund fornuft og til stor fare for eskalation og dermed for Ukraine, for freden i verden og for Danmark. Desuden har man glemt alt om militærets enorme miljøbelastning.
Danske politikere har fra og med Fog Rasmussen sørget for at Danmark ikke længere er en fredsnation, men et vedhæng til USA krigsretorik, som skal støtte den krigsindustri, som er forudsætningen for den amerikanske økonomi.
Uanset hvor usympatisk og modbydeligt Putin opfører sig, så er det nødvendigt at forstå at baggrunden handler om løftebrud med NATO-udvidelser mod øst og CIAs og NATOs infiltration i Ukraine. Og hele den vestlige handling og retorik, bl.a. i det danske Folketing, går nu på at man hellere ser Ukraine smadret, fredelige folk dræbt og lemlæstet, og overlevende jaget fra hus og hjem, end blot at erkende at Ukraines medlemskab af NATO og EU er en rigtig dårlig ide, sådan som verden nu engang ser ud.
Jeg er sikker på at de fleste alm. familier i Ukraine er lidt ligeglade med NATO-medlemskab eller ej , men at de gerne vil leve i fred og passe på deres hjem, børn, deres arbejde, deres liv og fremtid.
Derfor skal Danmark selvfølgelig ikke opruste med mere potentiel død og ødelæggelse, men vi skal opruste humanitært. Vore politikere skal kæmpe for våbenhvile og fred i Ukraine i stedet for at puste sig op og gøre ondt værre.
Nogen gange kan det undre mig, hvad det er for et gen, som gør at nogle danske politikere skal puste sig op og lege Napoleon, og det tavse flertal tilsyneladende finder sig i det. Det der foregår lige nu er dumt, det er farligt og det er u-dansk.

Comments are closed.