Categories

Det er helt sort!

Pludselig ophæver regeringen Corona-diktaturet på et tidspunkt hvor både smittetal og dødstal er på sit højeste niveau. Det er vi selvfølgelig glade for, for det skulle aldrig have været indført. Men det viser bare at regeringen ikke aner hvad de selv laver. Så kunne de have erkendt at restriktionerne var en fejl, og at de nu er blevet klogere, men nej, i stedet prøver de at bilde os ind at ophævelsen er fordi vaccinen virker, selv om deres egne tal siger det modsatte.
Men der sker også andet i Danmark: i aftes forklarede skatteminister Morten Bødskov i TV at hybridbiler er grønne, selv om det har vist sig ikke at være tilfældet. Han fik forelagt tallene for åben skærm, som viser at hybridbiler ikke er spor grønne, men han holdt bare fast trodsbedre vidende.
Og så har vi spion-skandalen, hvor regeringen fængsler spionchefen, fuldstændig som var det i Bellarussia og vælter rundt i hemmeligheder, som for det første burde være offentlige, og som vi jo også kender i forvejen, hvis vi læser aviser. Derudover sigter man den tidligere forsvarsminister, Hjort Frederiksen, og endelig rejser PET rundt til pressen og truer med straf, hvis de udnytter pressefriheden til at holde os danskere informeret om alt det som ikke burde foregå, og som ydermere sker for vore egne skattepenge.
Næsten hver dag står både Danmarks udenrigsminister og forsvarsminister frem på TV og truer vor store nabo mod øst, Rusland. Dummere kan man ikke være. Trods vort NATO-medlemsskab har Danmark fra længe før den kolde krig ophørte formået at holde os til vens med Rusland. Uanset hvad der sker i Ukraine, så bør Danmark være neutral og indtage en mæglerrolle, i stedet for at spille med nogle muskler, som vi ikke har. Men for Jeppe Kofoed og Trine bramsen er det vigtigere at spille stor mand m/k end at passe på danskerne.
Det samme når Danmark skal lege krigsmagt og sende soldater og krigsmateriel til Mali, for at støtte en tvivlsom regering med at føre borgerkrig i landet. Det er hurtigt at den danske regering har glemt skandalen i Afghanistan, og nu ønsker at kopiere den. Men man havde så også lige glemt at spørge Malis regering, om man måtte komme, – og det måtte man så ikke lige. Man kunne fristes til at spørge hvad udenrigsminister Jeppe Kofoed og forsvarsminister Trine Bramsen har tænkt sig, men svaret er nok at de slet ikke har tænkt.
Blot 5 grove eksempler, men der er mange flere, hvor den danske regering opfører sig som uopdragne børnehavebørn uden erfaring og indsigt.
Denne regering er nr. 36 i min levetid, og aldrig før har det stået så galt til, uanset partifarve.
Husk det til næste valg: stem på hvemsomhelst, blot ikke Socialdemokratiet, – det kan ikke blive værre.

Comments are closed.