Categories

WOW! – nu tror “eksperterne” pludselig på flokimmunitet

Nu kom så den store C-nyhed, at når vi snart opnår flokimmunitet, så forsvinder C-problemet stille og roligt af sig selv.
Nyheden bakkes sågar op af regeringens efterhånden velkendte udvalgte “eksperter”, selv om et par af dem dog indrømmer det med et vist forbehold. “Nyheden” er endnu ikke kommenteret af selve regeringen, og det er spændende at se, hvordan de nu med støtte fra deres spindoktorer vil forsøge at bortforklare.

For sagen er jo, at det er slet ingen nyhed. Det er noget som vi vidste allerede fra begyndelsen for 22 måneder siden. Forskellen er bare at regeringen, hjulpet af deres velbetalte “eksperter” har oplevet deres kick ved at opleve 80% af befolkningen indhalere den statsautoriserede frygtpropaganda, makke ret og betingelsesløs underkaste sig et de facto diktatur regime uden de ellers grundlovsfæstede demokratiske rettigheder.

Desuden er det lykkedes regeringen at slanke statskassen med et par hundrede milliarder. Gamle og ensomme m.fl., og store dele af erhvervslivet er blevet ekstremt mishandlet i 22 måneder, børn og unge har fået frataget et vigtigt år af deres opvækst og et stort flertal har via grov propaganda følt sig tvunget til at modtage en tvivlsom og potentiel farlig vaccine.

For den flokimmunitet som nu pludselig er gået op for “eksperterne” som en mulighed kunne jo lige så godt være sket fra begyndelsen.
Forskellen er bare at nu er smittetallet pludselig blevet så højt at man intet kan gøre ved det, trods restriktioner og mere eller mindre nytteløse vaccine, og så er man pludselig nødt til at finde en ny forklaring og dagsorden, -og denne gang heldigvis den rigtige.

Comments are closed.