Categories

1.000.000.000 kr. (10 mia) til test uden sund fornuft

100.000.000 test á min. 100 kr./stk = 10.000.000.000 kr. (10 mia. kr.) alene til test. Det svarer til en årsløn til ca. 3.000 hjemmehjælpere eller sygeplejesker. Eller det svarer til af de nye 2½ supersygehus (ikke fordi jeg synes at vi skal have disse mastodonter, – hellere støtte udbredelse af lokale læger bl.a. i landdistrikterne). Og så kommer de tvivlsomme vacciner oveni med endnu større beløb.
Men havde det så bare været penge smidt ud af vinduet, så skidt da, det er trods alt kun penge. Dog er det lidt ærgerligt, for det er jo dine og mine penge, som bliver smidt ud af og vi ville jo hellere have noget vigtigt og fornuftigt for vore penge.
Men det er langt værre end pengespild, for alle de mange test og især systemets opfordring til at lade sig teste bruges til at orkestrere en frygt og sygeliggørelse af befolkningen. Daglige testtal og smittetal piskes op til at se voldsomt ud, og gøres til hver dags vigtigste pressebegivenhed, selv om kun få bliver alvorlig syge. Der er dom som mener at formålet er at gøre folk bange, så vi er lettere at få til at gå i takt og sige “javel Mette”. Jeg tror nu ikke rigtig på at Mette har tænkt så strategisk, men det er jo ikke desto mindre det som sker. Og et sagligt formål med disse test er der vist ingen som kan få øje på ud over medicinalindustrien og dem som er i lommen på dem bl.a. WHO, og så selvfølgelig de indhyrede, systemloyale og velbetalte plaprehoveder som Brostrøm og Lundgren m.fl.
Hvor længe skal vi finde os i dette misbrug af vore egne penge til at undertrykke vor frihed og stjæle vor normale tilværelse?
Det skal vi indtil et flertal finder ud af at fjerne skyklapperne og forstår at vi skal være loyale over for hinanden og ikke over for magtsyge og manipulerende undertrykkere.

Comments are closed.