Categories

PET og FET har glemt at vi har pressefrihed i Danmark

Iflg. Berlingske, så har landets to højest placerede efterretningschefer – Finn Borch Andersen fra PET og Svend Larsen fra FE de seneste dage personligt “talt alvorsord med chefredaktører på landets frie medier”.
En skandale at PET og FET truer den frie presse. Det er jo helt på linje med Stasi i det hedengangne DDR eller KGB i Rusland, for slet ikke at tale om Nordkorea.
Det er helt uacceptabelt, og det fortæller, at der i Danmark findes magtfulde skattebetalte personer, som misbruger deres magt, og slet ikke har forstået at vi har demokrati og ytringsfrihed i Danmark.
At organisationer misbruger vore skattepenge til at rende rundt og lege skæg og blå briller er i sig selv et problem. Men når de derudover forsøger at holde deres eskapader hemmelige og åbenlyst undertrykker den frie presse, så befolkningen ikke kan holde øje med hvad de laver, så er det et angreb mod selve demokratiets grundlag, og derfor helt uacceptabelt.
Vi må håbe at pressen enten protesterer, eller måske endnu bedre, ryster på hovedet og trækker på skulderen.

Comments are closed.