Categories

Mee-too og de radikale

Hvornår stopper hysteriet og heksejagten?
En mand må ikke længere opføre sig som en mand og en kvinde må ikke have lyster, eller i hvert fald skal de skjules, for ellers kommer mee-too-politiet farende og ødelægger karriere og fremtid.
Hvad er det for et intolerant og asketisk samfund I vil have? Hold kæft, hvor er det kedeligt!
Hvis magtfulde ledere benytter sin position til at tvinge eller manipulere sig til sex med underordnede, så er det selvfølgelig helt uacceptabelt. Men når en person lægger op til en ligestillet person med et klap på r…., så må modtageren altså selv kunne finde ud af om man vil nyde det eller sige fra.
Hvis mee-too skal være vigtigere end naturen, så bliver verden kold, kedelig og uinspirerende.
Vi skal bekæmpe undertrykkelse med alle fornuftige midler, men der skal være plads til den naturlige. inspirerende og vidunderlige flirt mellem kønnene, uden at nogen af parterne blive udskammet 10 eller 20 år senere.
Jeg har brug for at tilføje at Morten Østergaard har været en god mand for de radikale og for danmark. Han er efter min mening et helt igennem ordentlig menneske, som godt kan lide kvinder, især når han får et par genstande (hvem kan ikke det), men han er på enhver måde uskadelig. Og jeg syes at det er en skandale at han skulle fældes på en ældgammel forholdsvis uskyldig sag, som givetvis blev orkestreret, fordi der var en anden person med albuer, som håbede på at få hans rolle i partiet. Det skete så heldigvis ikke.

Comments are closed.