Categories

Så kører møllen igen.

Panik, panik, panik pga. en smittespredning, som var ventet, når vejret bliver koldere. Panik, panik, panik pga. en dødelighed som er så tæt på 0 som noget kan være.
Nye restriktioner ny undertrykkelse af borgerne nye begrænsninger i normal livsudfoldelse, ny propaganda og tom udokumenteret snak. Det hele præsenteret på et pressemøde, inden det er vedtaget
Store dele af befolkningen lapper det sig, knalder hælene sammen og siger javel, selvom rigtig mange bliver trætte og deprimerede. Pressen lapper med og skjuler den modstand som findes. Man interviewer kun folk, som snakker undertrykkerne efter munden, og det er en lidelse at høre de helt indforståede spørgsmål på pressemødet, – ikke et minimum af modstand er tilladt. Det er ekstremt skræmmende.
Ligenu er det mest børn, som smittes, ligesom hver vinter med forkølelse og influenza, og børn bliver ikke væsentlig syge af Corona. Men da børn ikke er vaccineret mod Corona, så manipulerer man nogle smarte statistikker, som viser at smittefaren er højest hos ikke-vaccinerede, hvilket selvfølgelig er statistisk korrekt, når børn regnes med, men i realiteten en løgn.
Flere og flere mener at der er stærke eksterne kræfter bag det antidemokratiske bedrag og undertrykkelse. Jeg føler mig stadig usikker på dette. Jeg tror snarere at den danske regering er i lommen på deres udvalgte såkaldte eksperter, men jeg ved det ikke??
Der er et lille håb i den øjeblikkelige situation, nemlig at oppositionen står bremserne i på fredag, når vanvidet skal behandles i det politiske udvalg. Det ligner måske ønsketænkning, men lad os i det mindste leve i håbet indtil fredag.

Comments are closed.