Categories

Du SKAL fgm vaccineres, – ikke for din egen skyld, – men for samfundets …

Corona-manipulation er ikke nok for regeringen. Nu starter endnu en propaganda, manipulation og pres for at få danskerne til at tage vaccination mod influenza. Og narrativet er helt som ved Corona-manipulationen at man skal “tage vaccinationen for samfundets skyld”, og hvis man ikke gør det, så er man et dårligt menneske, som fortjener statsautoriseret udskamning. Sundhedsminister Magnus Heunicke siger “vaccinen er købt, så nu skal den også bruges” (jo, det er rigtig, det siger han faktisk).
Når engang vi gamle skal væk, så er det vel ikke så væsentlig om det er Corona eller Influenza eller lungebetændelse, som kommer og gør en ende på en sygdomssvækket krop. Jeg vil bare ikke risikere at dø af en vaccine, som enten er virkningsløs, som influenzavaccinen var i 2017/18, eller direkte farlig, som meget tyder på er gældende for Corona-vaccinen.
Og for friske unge er disse vacciner af flere årsager en total misforståelse af et fornuftigt forhold til sin krop og dennes immunforsvar. Når autoritetspersoner forsøger at forføre befolkningen til disse vaccinationer vhja. frygt, manipulation og indirekte tvang, bør de retsforfølges for personskadelig virksomhed, eller i det mindste fyres fra deres poster uden varsel, inden de gøre mere skade.

Comments are closed.