Categories

Bruger ikke-vaccinerede som syndebukke

“Det er de ikke vaccinerede som er skyld i udbredelse af smitten”, lyder det nu fra både politikere og deres velbetalte såkaldte eksperter.
Men dette er ren propaganda, som er både udokumenteret og ulogisk. Da smittetallet pt. er udbredt hos børn, og børn ikke er vaccineret, påvirker dette jo statistikken, men blandt voksne tyder intet på at narrativet taler sandt. Desuden er smittetallene nu, hvor et stort flertal er vaccineret, lige så højt som for et år siden, da ingen var vaccineret.
Men narrativet har bl.a. 2 yderst uheldige virkninger: det ene er at flere føler sig tvunget til at få vaccinen, hvilket regeringen ikke lægger skjul på. Det andet er at det skaber mere frygt, splid og udskamning blandt mennesker.
Mine spørgsmål er nu: kan det virkelig være politikernes og deres håndplukkede eksperters opgave at skabe frygt og splid i befolkningen?
Hvorfor er det så vigtigt at tvinge os til en vaccine som synes at klinge af efter få måneder, og hvis skadevirkninger på længere sigt er ukendt, og som for alle yngre og raske er helt overflødig?
Hvad sker der inde i hovederne på politikerne, som burde varetage befolkningens interesser frem for medicinalindustriens.

Comments are closed.