Categories

Ny Corona-ræs skal få danskerne til at gå i takt

Så kører det statsautoriserede gedemarkedet igen for fuld kraft.
Nye tåbelige restriktioner, som skal styrke fremmedgørelsen, undertrykkelsen, frygten, selvsvinget og pressionen for at sælge test og vaccine.
“For dem der ikke er vaccineret bliver det selvfølgelig mere besværligt, OG DET SYNES JEG OGSÅ AT DET SKAL VÆRE…” Sådan siger Danmarks statsminister. Ja, det er direkte citeret, så læs det lige igen…
Hun mener altså at livet bevidst skal gøres mere besværlig for os, som kan tænke selv, i stedet for at tro blindt på propagandaen, og at vi skal straffes for ikke at gå i takt på hendes befaling.
Hele pressemødet i aften var et kæmpe propaganda-stunt, som hverken Donald Triumph eller det tidligere DDR-diktatur kunne have gjort bedre. Vor statsminister sagde direkte at den lille gruppe ikke vaccinerede er er skyld i smittestigningen, fordi “VI IKKE SPILLER EFTER REGLERNE”. Jo, – det sagde hun faktisk, selv om hun må formodes at vide at det er usandt.
Hun brugte taletid på at udskamme ikke vaccinerede og indrømmede at der skal lægges størst mulig pres på os, som “ØDELÆGGER DET FOR DE ANDRE” – jo det sagde hun faktisk …
For til sidst at vise, hvor tåbelig og nærmest morsom, eller tragikomisk, hele deres propagandaræs er, så sagde både statsministeren og Brostrøm at “HVIS MAN ER VACCINERET” så må man nu gerne både give hånd og kramme … WOW!
Selv om den aktuelle danske politik bygger på komplet vanvid og en farlig og desværre effektiv opbygning af ubegrundet frygt, så skal der dog lyde en lille undskyldning for den danske regering, nemlig at man må anses for at være manipuleret udefra, og at andre regeringer ude i verden kører selvsvinget til et endnu mere sygt niveau med deciderede indespærringer mv. Jeg troede dog før Corona-hysteriet at Danmark trods alt var kommet videre på intelligens-skalaen, og at dette tilsyneladende ikke er tilfældet er nok min største bekymring i hele sagen.

Comments are closed.