Categories

Samfundssind, ja – autoritetstro, nej!

Vi skal selvfølgelig udvise samfundssind og hjælpe med at passe på hinanden. Men det er ikke det samme som autoritetstro. Når skaber restriktioner og lukker samfundet ned, så skaber vi en masse problemer, som er langt mere skadelige end sygdommen og på verdensplan også mere dødelig. Desuden forhindrer vi en hurtig og naturlig opbygning af masseimmunitet, som er naturens egen måde at løse problemet på. Når der etableres en autoritetstro som i dette tilfælde baseret på frygt-propaganda, så er det skadeligt både for helbredet og for demokratiet. I et moderne oplyst samfund bør “systemet” ikke lave skræk-kampagner og restriktioner som nærmer sig metoderne i diktatoriske regimer, men derimod acceptere at folk kan tænke selv. Tillid til befolkningen vil også øge ansvarsfølelsen.
Af alle disse årsager og mange flere, så har politikernes håndtering verden over været yderst skræmmende og kan kun bygge enten på uvidenhed eller at de selv er blevet manipuleret, hvilket fx.kan være sket at medicinalindustrien via WHO.

Comments are closed.