Categories

Hvad er bedst for Danmark, hævn eller hjælp til at komme videre i livet? – Jeg spørger bare …

Så kom endelig 3 stakkels kvinder fra Syriske fangelejre til Danmark med deres endnu mere stakkels børn, og dette under stort ståhaj, og sikkert kæmpe udgifter, som det altid er, når det offentlige er involveret. Man kunne have spurgt mig eller en anden person med lidt kendskab til verden uden for Danmark, og hjemtagelsen kunne være sket lettere, hurtigere og billigere. Men det er ikke i politikernes og myndighedernes interesse, for det handler jo om en hel anden dagsorden, nemlig at lufte den indre danske svinehund.
Og jeg skal love for at svinehunden bliver luftet. Så det første der sker er at de traumatiserede børn skal tvinges væk fra deres mødre gøres endnu mere traumatiserede. Tvangsadskillelse af børn og forældre er jo blevet en normal dagligdags socialdemokratisk rutine, under såkaldt hensyn til “børnenes tarv”, men administreret firkantet og formelt uden kærlighed og forståelse, ofte af “eksperter” med fine uddannelser, men uden livserfaring. Og i denne sag er det ikke anderledes. Seriøse eksperter, som ikke er i lommen på socialdemokratiske politikere, siger samstemmende at det gør ondt værre, når børnene skal miste den eneste person, som de har kunnet forholde sig til under de vanskelige vilkår i flere år.
Men de “eksperter” som er i lommen på regeringen er ligeglade. En af dem sagde i TV-avisen i aften at børnene skal fjernes fra deres mor for at få et trygt hjem og blive opdraget til gode danske samfundsborgere. Enhver kan høre at det lyder helt som det kinesiske kommunistparti.
En mor til en af de anklagede kvinder bad i dag i retten om at måtte give sin datter et knus. Det blev afslået, hvilket fortæller alt om den brutalitet, som Danmark ønsker at anvende for at fodre den indre svinehund.
Hvis kvinderne har gjort noget forkert i Syrien, så må det naturligvis have konsekvenser. Men formålet med konsekvenserne skal være at gøre verden bedre og ikke det modsatte. Kvinderne har allerede fået en betydelig straf, og herefter handler det om at lade kærligheden og tilgivelsen råde, så børnene kan vokse op og blive gode samfundsborgere, i stedet for at blive hadefulde, fordi de og deres mødre er blevet behandlet dårligt for at dumme danske politikere kan vise handlekraft.
Hjælp disse kvinder til at få et hjem, hvor børnene kan trives i kærlighed, og hvis retssagen viser at der er basis for straf, så giv dem fodlænke i en periode, i stedet for at skabe mere statsautoriseret elendighed.

Comments are closed.