Categories

Inger Støjberg og “instrukssagen”

13 højesteretsdommere og 36 retsmøder til ære for Inger Støjberg. Hvad mon det koster af skattekroner? Og hvad løser det? – ingenting! Sådan er det efterhånden med alle offentlige sager og problematikker. Ud med demokratiet og den sunde fornuft, og ind med bureaukrati, jurister og andre djøffere, formelle principper og alverdens tænkelige og utænkelige bullshit med ubegrænsede skatteborgerbetalte omkostninger.
Inger Støjbergs syge retorik og umenneskelige behandling af indvandrerpar, som i forvejen var sårbare er utilgivelig. Men den tåbelige og dyre rigsretssag hjælper jo ikke de ofre, som fik deres tilværelse eller dele deraf ødelagt af Inger Støjberg. Det hjælper kun de grådige advokater, som scorer en masse skattebetalte honorarer.
Inger Støjberg hører til de desværre mange politikere, som ikke kender til samvittighed, men kun tænker på sig selv. Denne type mennesker bør smides ud af politik, og det kan ikke ske for hurtig. Men i et demokratisk samfund kræver det jo at vælgerne er med på den. Og så længe den indre danske svinehund matcher med samvittighedsløse politikere som Inger Støjberg, så er rigsretssager blot et dyrt spil for galleriet, – eller kald det bare socialhjælp til advokaterne.

Comments are closed.