Categories

Vi skal bruge pengene til sygepleje i stedet for til overflødige djøffere

Ustyrlig mange milliarder kr. til ligegyldige test og tvivlsomme vacciner, – intet problem.
Men når det handler om en tiltrængt lønforhøjelse til de sygeplejesker, som redder liv, så er der pludselig ingen penge i kassen. – Mærkeligt? – men det er altså sådan danske politikere tænker.
OK, nu har vi så ødslet pengene væk til Coronahysteriet, så vi kan selvfølgelig ikke bruge de samme penge igen, men skulle for at øge lønnen til sygeplejesker trykke flere penge, dette har dog ikke bekymret de Corona-hysteriske politikere.
Men i stedet for at trykke flere penge, så vil en højere løn til sygeplejerskerne og i øvrigt penge til flere sygeplejesker let kunne tilvejebringes ved besparelser. Det kan ske ved at fyre alle de overflødige og problemskabende djøffere, eller omskole dem til fx. sygeplejesker. Det vil samtidig forenkle og effektivisere de fleste opgaver i det offentlige og gøre tilværelsen enklere for både medarbejdere i det offentlige og for vi borgere.

Comments are closed.