Categories

Vanvidet fortsætter, nu snart i 2 år …

Politiken har specialiseret sig i at vedligeholde Corona-skræk-propagandaen. Om det skyldes at man er censureret af de diktatoriske myndigheder eller bare at man tror at det sælger aviser vides ikke, men det er ekstremt usagligt.
Denne artikel er sat op og beskrevet, som om hele Indonesien er ved at dø af Corona. Tallene er reelle nok, og og hvis man henholder sig til tallene, så er historien en helt anden end hvis man læser den manipulerende og skrækindjagende tekst.
Indtil nu er der 70.000 døde i Indonesien med Corona, iflg. artiklen. Der er 270.mio. indbyggere i landet, hvilket er 49 gange den danske befolkning. Med andre ord, så svarer de 70.000 døde i Indonesien til 1428 døde i Danmark. Altså er dødstallet i Indonesien i forhold til befolkningstallet kun godt halvdelen af det danske dødstal, som i forvejen er ekstremt lavt (ca. 2600 i 1½ år ud af ca. 80.000 dødsfald i alt).
Ethvert dødsfald betyder sorg og smerte, men vi dør altså når vi bliver gamle og svage, og i ganske få tilfælde så er det Corona, som skubber os ud over kanten. Sådan er det også i Indonesien.
Det er dybt kritisabelt at pressen fortsat understøtter den statsautoriserede masse-hysteri og skrækpropaganda. Og det er dybt kritisabelt at regeringerne verden over, incl. Danmark, bruger en ubegrundet skrækpropaganda og massemanipulation til at undertrykke befolkningerne og fjerne vore frihedsrettigheder.
Corona-restriktionerne er det groveste og mest modbydelige overgreb på verdens befolkning, som jeg har oplevet i mine 75 år. Og ud over de mange konsekvenser omkring økonomi, adskillelse og ensomhed og undertrykkelse i det hele taget, så er dødstallet på verdensplan pga. restriktionerne mange gange dødstallet pga. sygdommen.

Comments are closed.