Categories

Verdens formentlig bedste markedsføring nogensinde

Corona er en grov og rystende manipulation med hele verdens befolkning. Reelt er der tale om det samme som en influenza og sygdomsforløb og dødsfald er mindre end ved en sædvanlig influenza.
Jeg ved ikke hvor hysteriet og manipulationen stammer fra, men jeg mistænker WHO, som vel kan tænkes at være i lommen på den medicinalindustri, som tjener kassen på både den helt overflødige test og den på flere måder usikre vaccine.
Det er under al kritik at regeringer verden over, incl. Danmark, lader sig snyde til at indføre diktatoriske tilstande og undertrykke borgernes frihedsrettigheder uden nogen saglig begrundelse, og ydermere orkestreret af statsautoriseret frygtpropaganda. Det er det værste overgreb, som jeg har oplevet i mine 75 leveår.
I starten af epidemien døde nogle gamle mennesker, men dette har heller ikke været forskellig fra de sædvanlige influenzasygdomme, som hvert år er dødsårsagen for folk der er på vippen.
Men der værste af det hele er at befolkningsflertallet har slugt frygtpropagandaen råt, og derfor fundet sig i undertrykkelsen og alle konsekvenserne. Tænk at hele verden bare er hoppet med på limpinden. Det eneste positive der kan siges om hysteriet er at det er dygtigt udført markedsføring af dem som står bag.

Comments are closed.