Categories

UHA! UHA! Politiken skriver: 4 mio. døde på verdensplan MED Corona.

I de samme 1½ år hvor verden er gået i selvsving over at nogle af os gamle dør med Corona i stedet for med influenza eller noget andet har det samlede dødstal været ca. 45 mio.
Det er virkelig underligt hvorfor politikerne og sundhedsmyndighederne og pressen samstemmende bliver ved med deres vanvittige skrækpropaganda og restriktioner, og det er endnu mere underligt fordi de foregår i hele verden. Alle diktatoriske tiltag og tåbelige og formentlig grundlovsstridige indskrænkninger af vor personlige frihed kopieres fra land til land over hele verden, og pressen er med på den værste med skrækindjagende overskrifter som denne. I Danmark har TV-avisen i 1½ år kørt Corona-frygt-propaganda næsten konsekvent hver eneste aften i 1½ år og selv når smittetallene falder, laver Politiken overskrifter, som får det til at se ud som om vi allesammen er på vej til at dø af Corona.
Dette er det største og mest vanvittige propaganda- og massehysteri, som jeg har oplevet i mit 75-årige liv. Hel- og halvprofessionelle sundhedseksperter møvrer sig frem i pressen og håber på at blive kendte personer ved at prædike frygt, død og ulykke, og politikerne, uanset partifarve mimrer med på sangen, formentlig fordi de er bange for at tage ansvar, hvad der ellers burde være en politikers fornemmeste opgave.
Alle, som har sat sig ind i statistikkerne ved at langt de fleste Corona-dødsfald, formentlig 90-95%, er terminale patienter med kræft- og hjertesygdomme mm., hvor det så er Corona som ender livet i stedet for influenza eller lungebetændelse. Men de eksperter, som forsøger at forklare denne virkelighed bliver udskammet som “sølvpapirhatte” eller alt mulig andet af de etablerede “eksperter”, der opfører sig som en religiøs sekt, som bestemmer hvad der er sandheden.
Og hvad er der så kommet ud af hysteriet og manipulationen? Jo, vi er allesammen blevet fattigere, på nær vaccineindustrien, som har scoret kassen. Men skidt med det, hvad der er langt værre er den manipulerede fremmedgørelse og frygt for at være tæt på andre mennesker, isoleringen af gamle mennesker i ensomhed i deres sidste levetid, forhindring af ungdommens udfoldelsesmuligheder osv.
Og går vi videre ud i verden, så har vanvidet haft fatale konsekvenser for bl.a. fattige i udviklingslande, som har levet af en turisme, som forsvandt. Jeg har personlig kendskab til et område i Uganda, hvor folk var forholdsvis velstillet pga. turisme, og nu dør af sult direkte forårsaget af Corona-hysteriet.
I Danmark og Europa dør vi ikke af sult, men vi har fået frataget vor personlige frihed i flere afdelinger, senest med Corona-pas, som kun fås ved at acceptere en muligvis farlig og hel overflødig vaccination eller ve at rende til test hele tiden.
Det ville klæde Politiken at stoppe denne formentlig regeringskontrollerede nærmest religiøse skrækpropaganda og i stedet være på folkets og fornuftens side.

Comments are closed.