Categories

Vil du være med til at stoppe diktaturet i Danmark eller er du ligeglad?

Men hvad vil du gøre og hvad kan vi gøre?
Den statsautoriserede mafia har talt. Politiet kommer efter os, hvis vi ikke makker ret. Næsten 50% af befolkningen synes at det er OK og yderligere 35% gør som der bliver sagt fordi det er det letteste. Så er vi 15% tilbage …..?
Det er fx. yderst bemærkelsesværdigt at et stort antal unge mennesker ønsker at blive vaccineret, ikke fordi de er bange for sygdommen, men fordi det er et krav fra myndighederne for at de kan få deres frihed tilbage.
Det danske Corona-samfund er rendyrket diktatur med direkte og indirekte tvang, løgne og fortielser. Og problemet er ikke de inkompetente magtsyge politikere, de kan jo bare skiftes ud, for så meget demokrati er der trods alt tilbage i Danmark. Nej, problemet er de 85% som går i takt til regeringens corona-march, enten fordi de er blevet forskrækket af myndighedernes helt proportionsløse skræmmekampagner eller fordi det er lettere at gå i takt, end at protestere.
Jeg har protesteret i en uendelighed, siden corona-hysteriet startede. Jeg har med Sundhedsstyrelsens egne tørre tal påvist at sagen af regeringen er pisket op til noget, som er helt ude af proportioner i forhold til virkeligheden og at regeringens skræmmekampagne er udemokratisk, uetisk og dum. Men det er som at slå i en dyne. Folk er enten påvirket af skræmmekampagnerne eller for magelige til at protestere.
Skal vi fortsætte protesten? – eller skal vi blot konstatere at et stort flertal i den danske befolkning enten synes at hysteriet er OK, eller har valgt at rette ind fordi det er lettere end at protestere.
Jeg vil rigtig gerne høre nogle velovervejede meninger om dette spørgsmål.

Comments are closed.