Categories

Mette Frederiksen har de facto indført diktatur i Danmark.

Der er intet “socialdemokratisk” tilbage i hendes regering. De svageste i samfundet bliver kanøflet, alle vi andre bliver sat under administration til mindste detalje og kontrolleret af Politiet at vi overholder alle tåbelighederne. Danmark er blevet et koldt og kynisk samfund med kæft, trit og retning i stedet for den afslappede mentalitet, som Danmark og danskerne ellers har været kendt for.
Og hvor Danmark tidligere var foregangsland for menneskerettigheder, ordentlighed og sund fornuft, så er vi under Mette Frederiksen blevet til et bongi-bongi-land, som blæser på konventioner, medmenneskelighed og alm. hensyn til hinanden.
Mette Frederiksen er den værste statsminister nogensinde i de 75 år, jeg har været dansker.
Hende og hendes messende soldater, som fx. Rasmus Stocklund, er det vigtigt at slippe af med snarest muligt. Husk det nu ved næste valg! Indtil valget må vi modarbejde dem verbalt så meget som muligt i pressen. Godt at Politiken endelig har taget bladet fra munden.

Comments are closed.