Categories

Corona-restriktioner er vanvittige, og det har de været hele tiden.

Forstå venligst at Corona statistisk set er ingenting i forhold til andre sygdomme og farer. Jeg har gjort mig den ulejlighed at registrere alle de danske officielle tal dag for dag siden nytår i et regneark: smittede, indlagte, intensiv, i respirator og døde, og det siger alt om hvor lidt farlig Corona er i forhold til alt muligt andet. Bemærk at døde med Corona er under 5% af alle dødsfald i Danmark, og ydermere så er de fleste, som er døde med Corona, terminale patienter, hvor dødsårsagen ellers ville være fx. lungebetændelse. (Jeg stiller gerne talmaterialet til rådighed). Der er formentlig flere døde i Danmark pga. restriktioner og hysteri end pga. sygdommen. Og går vi ud i verden, så har restriktionerne forårsaget fattigdom og sultedød mm, som langt overstiger dødsfald pga. Corona. Jeg kender personlig flere eksempler fra Afrika.
Andre lande har været fremhævet i pressen som katastrofelande, bl.a. Italien, og det er korrekt at dødstallene med Corona i disse lande har været ca. 4 x det danske i forhold til befolkningstallet. Men dels har registreringen været anderledes, dels er befolkningen ældre og endelig har det handlet om særlige regioner og relativt kortvarige perioder.
Vi, befolkningen, er blevet forført af en ubegrundet skrækkampagne. Hvem der står bag, ved jeg ikke, men jeg mistænker medicinalindustrien i samarbejde med WHO. Medicinalindustrien tjener kassen på denne sag, og WHO for store tilskud fra medicinalindustrien. Det er så let at forestille sig at de enkelte regeringer har lyttet til WHO og ladet sig styre af en passende kombination af frygt og magtbegær.
Alle tallene for Danmark er offentlig tilgængelig her: https://www.sst.dk/da/corona/COVID-19-og-ny-coronavirus/Coronatal

Comments are closed.