Categories

Skandalen i Forsvarets Efterretnings Tjeneste

Nu laver man en undersøgelse for lukkede døre, uden at vi, befolkningen kan få indsigt. Så finder man nogle syndebukke, som man kan straffe, så det ser ud som om problemet er løst. Og derefter kører det rådne system videre blå briller, fusk, humbug og inkompetente folk, som selv tror på at de varetager samfundets interesse ved at lege spioner.
Men problemet er jo ikke at disse moral-løse tåber snasker i hvad Angela Merkel går og laver. Problemet er at FET overhovedet eksisterer i et såkaldt frit, demokratisk og moderne samfund. For det første, så har vi som samfundsborgere selvfølgelig krav på at vide hvad der foregår uden at noget skal hemmeligholdes, fordi det er os som er folket, vælgerne, samfundet, – ikke nogle få embedsfolk eller politikere. Og for det andet, så skal institutioner som FE kun eksistere i gamle film og ikke i et moderne demokratiske og globalt samfund, hvor vil alle kan mødes på tværs af politik, geografi og religion og taler sammen på engelsk.
Institutioner som FET er direkte skadelige for en åben og folkelig dialog mellem lande, regeringer og er medvirkende til at der skabes konflikter. FET er kun gavnlig for magtsyge politikere og ansatte og så selvfølgelig også for den hæmnings- og samvittighedsløse våbenindustri.
Ny udvikling i spionsagen: Chef i FE mistænkes for dokumentfalsk

Comments are closed.