Categories

Vi vil have en ny statsminister, som kender begreberne demokrati, etik og moral …

2 vacciner er taget ud af det danske vaccine program, fordi de er statistisk mere farlige end sygdommen, som de skal beskytte imod. En klar fornuftig beslutning som Sundhedsstyrelsen står bag.
Men så finder regeringen på alligevel at tilbyde disse vacciner, hvis nogen tør, men med lægelig konsultationer. De fleste læger og deres organisation siger heldigvis nejtak til at medvirke. Men adskillige samvittighedsløse læger har her set chancen for at score kassen, så nu kan dummerterne gå til dem og få de farlige vaccine.
Men ikke nok med det, nu vil regeringen donere de farlige vacciner til u-lande. Noget mere uanstændigt skal man lede længe efter, – en vaccine som er er taget ud af programmet fordi den er farlig tilbydes til u-lande. Man kan næsten fristes til at give konspirationsteoretikerne ret i at der måske er en bagtanke.
Men hertil skriver den regeringskontrollerede avis Politiken: “Der er en meget lille risiko for alvorlige bivirkninger ved de to vacciner. De er taget ud af det danske program, fordi der er to andre vacciner tilgængelige, og fordi pandemien er under kontrol i Danmark.” Altså Politiken siger at vaccinerne ikke er taget ud fordi de er farlige, men fordi pandemien er under kontrol. Jamen, hvorfor stopper man så ikke også med de andre vacciner??? Det synes jeg i øvrigt ville være en god ide, for de sagtens vise sig også at være farlige, det er bare ikke opdaget endnu. Og da sygdommen har vist sig ikke at være farlig for de fleste af os, så er det hele jo spil for galleriet.
Men en vaccine, som er fjernet fra programmet fordi man ved at den er farlig, at tilbyde den frivillig til danskerne og dernæst eksportere den til u-lande, det er topmålet af kynisme, uansvarlighed og uanstændighed.
Regeringen, desværre med et folketingsflertal som dikkende lammehale, fortsætter sin politik, som bygger på kynisme, uansvarlighed, uanstændighed, diktatur og undertrykkelse af ældre og svage, forhindringer for det frie erhvervsliv, forsøg på ødelæggelse af Danmarks økonomi og indførelse af politistat, Derudover ødelægger regeringen Danmarks anseelse udadtil med sin inhumane, kyniske og nærmest sadistiske udlændingepolitik.
Denne regering er den værste nogensinde i min 75-årige levetid. Den har udraderet det åbne, demokratiske og frisindede Danmark, som jeg kender og vil værne om. Lad os vække Holger Danske, få et valg snarest muligt, og slippe af med denne forfærdelige statsminister og hendes centralstyrede, underdanige javel-frue-ministre.
Danmark skal skal igen være et demikratisk land, hvor frihed, etik og moral er gældende, og det kan ikke gå for hurtigt.

Comments are closed.