Categories

Ny “farlig” Corona-variant

Nu har man heldigvis fundet en ny Covid-variant, den såkaldte indiske variant eller B1617. For dermed har systemet et argument for at holde frygten, undertrykkelsen af borgerne og hele gedemarkedet med nedlukninger osv. kørende noget længere.
Som hver gang der kommer en ny variant, så fortæller TV-avisen glædestrålende at den er dobbelt så smitsom som alle andre varianter, indtil det også hver gang viser sig at det var den for resten ikke alligevel. Men TV-avisens loyalitet overfor systemet/magthaverne, dvs. Statsministeren og Sundhedsstyrelsen, hjælper med til at opretholde frygten i befolkningen, og dermed muligheden for at kunne fortsætte kontrollen og undertrykkelsen.
Måske politikerne bare er dumme og selv tror på myndighedernes frygt-kampagner, – jeg ved det ikke? Men dem som finder på det og støber kuglerne er ikke kun kyniske, men også geniale. De kan garanteret sælge sand i Sahara. Og når de forhåbentlig snart bliver fyret, hvis befolkningen opdage hvad der foregår, så vil jeg da overveje at ansætte dem i mit reklamebureau.

Comments are closed.