Categories

Mette F prøver at slippe ud af Corona-hysteriet ved at kræve flere test

Jamen, det undrer mig bare, hvorfor alle skal testes hele tiden, når vi ikke fejler noget? Det er da både dyrt og besværligt og fuldstændig nytteløst. Og for at gøre det groteske endnu mere grotesk, så ved vi nu at gældende testmetoder langtfra fortæller sandheden om smittet eller ej.
Jeg tror at det handler om noget helt andet: Vi har en regering med en statsminister i spidsen, som desværre har scoret stemmer/popularitet på at skabe frygt og restriktioner, og nu begynder trætheden at melde sig så meget i befolkningen, at statsministeren føler sig presset til at finde en nødudgang fra vanvidet uden at tabe ansigt. Og det er her test, test og test kommer ind.
Men stop det nu Mette Frederiksen, og erkend at du har tabt. Du har prøvet hvordan det er at ride på en popularitetsbølge, som du har skabt på falske præmisser ved at manipulere frygt i befolkningen. Men alting har sin tid, og nu er flere og flere trætte af leve i dit fængsel. Og du redder ikke dit skind ved at sige test, test og test, for det har vi gennemskuet. Din eneste chance er at komme ned fra piedestalen, indrømme at du har været igang med at ødelægge Danmark med en falsk begrundelse og så sige undskyld.
Kom nu, Mette, vi skal have vort liv, vor frihed og vort samfund tilbage, og det skal være nu!

Comments are closed.