Categories

Hård kritik af Heunice, “Vidner om total magtfuldkommenhed”

Ja, og magtfuldkommenheden bruges til at holde alle danskere som gidsler i frygt og afmagt og manglende socialt liv, uden påviselig anden påviselig grund end ønsket om at manipulere og bestemme. Demokrati og menneskerettigheder er afskaffet. Gamle tvinges til at leve deres sidste korte liv i frygt og ensomhed, unge frastjæles deres ungdom og til dels også uddannelse, selvstændige erhvervsdrivende frarøves deres livsværk og lønmodtagere mister deres job. Og som forsøg på at lukke munden på kritikken, så hældes der milliarder ud til højre og venstre, penge som vi og de kommende generationer skal betale tilbage over skatten.
Dette galemandsværk har nu varet i et år, og flere og flere føler sig afmægtige og bliver psykisk syge.
Men Heunicke og Frederiksen er ikke eneansvarlige. Et flertal i Folketinget, også fra højrefløjen har taget mundbind for øjnene og laller med på samme undertrykkende, udemokratiske, menneskefjendske og ekstrem dyre melodi.

Comments are closed.