Categories

Danmark skal handle ud fra humanisme og næstekærlighed

Nej, vi skal ikke tage 50 personer hjem, som nogle politikere foreslår, blot for at vaske vore hænder og tro at vi viser anstændighed. Vi skal selvfølgelig tage alle danske statsborgere, børn og forældre osv. Hvis vi ikke gør det, så bliver statsborgerskab jo helt betydningsløs. Næste gang er det måske mig, som ikke kan få lov at rejse ind i Danmark pga. en forbrydelse (helt aktuelt kunne det fx. være at jeg ikke gider corona-vaccine).
Det er uanstændig at efterlade nogen i lejrene. De er danskere, de er mennesker, og uanset hvad de har haft gang i, så bliver verden et endnu mere brutalt sted at leve, hvis vi ikke tager os af dem og viser og lærer dem den menneskekærlighed, som de trænger til at lære.
At et enkeltindivid kan have foragt for et andet menneske er menneskeligt og undskyldeligt. Men en stat må ikke navigere efter foragt. Staten skal derimod søge løsninger på konflikter og negative tiltag i stedet for at skabe eller fremme dem.
Så se nu at få disse stakler hjem til Danmark, og hjælp dem med at blive til ordentlige samfundsborgere.

Comments are closed.