Categories

Corona og statistik.

Med de seneste tal fra i dag, så er i alt 1623 danskere døde af eller med Corona i hele perioden. Det skal bemærkes at hvis man inden for 14 dage er testet positiv og derefter omkommer af anden sygdom eller ulykke eller selvmord, så tæller de som Corona.
Men tilbage til de i alt 1623 dødsfald, så udgør det under 2,95% af alle døde i det seneste år (ca. 55.000), hvor altså 97% er døde af altmulig andet + en væsentlig del af de 2,95%, som ikke er døde AF men MED Corona, – nogle eksperter vurderer at dette er langt overhalvdelen, men dette er ikke verificeret.
De 1623 dødsfald AF eller MED Corona udgør 0,028% af den danske befolkning, altså 3 for hver 10.000, hvilket er langt mindre end en hård vinterinfluenza, og mangefold mindre end dødsfald pga. rygning, luftforurening, dårlig ernæring, alkoholisme og depressioner mm.
I alt 183.801 er erklæret smittede. Sygdomsforløbet varer i gennemsnit højst 2 uger (de fleste bliver slet ikke syge af smitten), dvs. at 7.000 eller under 0,13% er løbende syge af Corona.
Ingen af disse tal er hemmelige, de er alle offentlig tilgængelige. Bl.a. bringer Politiken.dk hver dag den opdaterede statistik. Og som enhver med en smule flair for tal kan se, så er det reelle Corona-problem så tæt som noget kan være på ingenting.
Men hvordan kan det så være muligt at sætte hele verden ud af drift, når der reelt er intet at frygte, og slet ikke, når der sammenlignes med andre farer i livet?
Desværre ser en væsentlig del af forklaringen ud til at være det, at folk generelt lader sig påvirke af overskrifter og propaganda, og derved opbygges fortællinger, som befordrer en frygt-psykose, som sætter den logiske tankevirksomhed ud af drift. Desuden har mange svært ved i det hele taget at forholde sig til tørre tal, med mindre at det handler om prisen på rugbrød, mælk og benzin.
Så dette er min forklaring på at man kan få et stort flertal til at rende rundt med ubrugelige masker, halvdelen fordi de tror på autoriteterne og halvdelen for at undgå udskamning og konflikt.
Men hvad vil så vor egen regering opnå ved at medvirke til opbygning af dette frygt-scenarie i stedet for at medvirke til at neddæmpe det? Ja, for det første så består regeringen jo af almindelige mennesker, så de sætter sig måske heller ikke ind i statistikken. for det andet er bange for at tage ansvar, og derfor lytter de til “de højere magter” som i dette tilfælde formentlig primært er SSI og WHO.
Men hvorfor vil så SSI og WHO og evt. andre lignende organisationer føre hele verdens befolkning bag lyset, ødelægge vore samfund og påføre os en hel utilstedelig undertrykkelse med påskud om at ville frelse os fra den snarlige død, som statistikken klart fortæller slet ikke er på trapperne?
Hel ærlig, det undrer mig, og jeg kan ikke selv besvare dette spørgsmål.
Den eneste forklaring, som jeg kan finde, er at disse organisationer på den ene eller den anden måde er i lommen på en dygtig og hensynsløs medicinalindustri, som ser hysteriet som vejen til at tjene flercifrede milliarder på salg af “værnemidler” og vacciner mv. Men som sagt, det er kun et gæt, for jeg kender ikke forklaringen. Og jeg forstår ikke at det aktuelle verdensomspændende hysteri, nedbrydning af vore samfund og undertrykkelse af befolkningerne kan ske i et moderne såkaldt oplyst samfund.

Comments are closed.