Categories

Vi skal ikke længere finde os i det.

Danmarks nuværende regering ved jo ikke hvad den selv laver. De lader sig styre af SSI og WHO, som igen styres af en grådig farma-industri. De stjæler vort liv, vor frihed, vor økonomi osv. på grundlag af syntetisk frygt, som siger at vi er tæt på at dø alle sammen af en meget farlig sygdom, hvis ikke vi retter ind.
Men sandheden er at dødsfald med Corona kun udgør ca. 6% af det seneste års samlede dødsfald i Danmark, og de 94% af disse er på vej til at dø uanset Corona, hvilket betyder at Corona reelt har været direkte skyld i 0,15% af det samlede dødstal inden for det seneste år. Med andre ord. Med andre ord, ud af de indtil nu 1450 dødsfald i Danmark med Corona er Corona den direkte skyldige for de 75.
Alle disse tal er offentlig tilgængelige, men da folk generelt ikke interesserer sig for statistik, så har det altså hidtil været muligt at manipulere en helt ubegrundet frygt langt ind i folkesjælen.
Lockdown har fatale konsekvenser. Det er estimeret at millioner af mennesker verden over vil dø pga. lockdown og endnu flere kommer til at leve i dyb fattigdom.
I Danmark betyder det isolering, fremmedgørelse, ensomhed, desuden arbejdsløshed og lukning af mange små virksomheder, og dermed øget centralisering. Mennesker forhindres i det samvær, som er den vigtigste del af tilværelsen, og tvinges eller opfordres til at isolere sig med voldsomt stigende psykiske problemer til følge. Gamle på plejehjem forhindres i det samvær, som er den sidste mening med deres tilværelse. Unge fratages deres ungdom og børn forhindres i skolegang og samvær med kammeraterne. Det er lykkedes regeringen at gøre Danmark til et sygt samfund, hvor gode oplevelser og events er forbudt, Folk går rundt med masker, er bange for hinanden og isolerer sig i ensomhed.
Jeg kender ikke dødstallene pga. lockdown, de kan ikke registreres, og fx. selvmord kommer ofte senere efter en længere periode med depression. Men jeg er overbevist om at det samlede antal dødsfald pga. lockdown vil langt overstige de reelle Corona-dødsfald. Og hertil kommer at man har fjernet meget af det, som gør livet værd at leve mens vi lever.
Men hvad handler det hele om? Er det frygt for at træffe egne beslutninger i stedet for at rette sig efter WHO? er det manglende viden om statistik? (det burde de mange rådgivere vel kunne hjælpe med), er et magtsyge? nyder statsministeren at kunne lege mor og diktator? – Jeg ved det ikke, og jeg undrer mig. Jeg er 74 år og har oplevet adskillige epidemier også dem med langt større dødstal end denne. Men det er første gang i min tid at verdens magthavere er gået fuldstændig i selvsving og at den danske regering er hoppet med på vognen og de facto har indført diktatur og grov undertrykkelse af den danske befolkning.
På det seneste har man yderligere strammet undertrykkelsen, og truer med at stramme og forlænge den igen. Samtidig forsøger man at manipulere os alle til at modtage en overflødig og tvivlsom vaccine.
Vi må gøre noget nu, vi kan ikke vedblivende vente på at regeringen kommer til fornuft, for det ser ikke ud til at ske foreløbig. Og selv når folk bliver så trætte at frygt-kanpagnen fiser ud, så har man i mellemtiden set sit snit til at indføre en nu diktatorisk epidemilov.
Men så længe et flertal frivilligt maskerer sig og går i takt er det svært. Vi kan blot protestere og udvise civil ulydighed.
Men lad høre, hvis nogen har gode ideer til imødegåelse af hysteriet og undertrykkelsen, – ikke.voldelige naturligvis!

Comments are closed.