Categories

Vaccine-skepticisme en sund reaktion og tyder på at demokratiet kan genoplives

Jeg er ikke enig med Jacob Mark fra SF, som prøver at lukke munden på vaccineskeptikerne. Hele denne corona-sag er mystisk, og mistænkelig og giver anledning til utallige spørgsmålstegn. Hvordan kan man sætte en hel verden i stå vhja. en massiv skrækpropaganda for noget som er tæt på ingenting, når man spørger statistikken i stedet for følelserne.
Mere og mere tyder på at en korrupt pharma-indistri kan være bag.
Hvis jeg var et samvittighedsløst magtmenneske med en stor stilling i medicinalindustrien, ville jeg lynhurtig kunne finde en “partner” i WHO, som mod en erkendtlighed kunne hjælpe med de “rigtige” holdninger. Og da desværre uselvstændige regeringer verden over tilsyneladende lytter til WHO og retter ind, så kan dette formentlig være en forklaring på hele gedemarkedet.
Men tilbage til min uenighed Jacob Mark. Jeg mener at det er meget vigtig at alle skeptikere giver udtryk for enhver mening, som ikke er “statsautoriseret.” Vaccinen er først og fremmest unødvendig, fordi den såkaldte pandemi er en alm. vinterinfluenza med væsentlig færre dødsfald end normalt, idet registreringen af adskillige dødsfald er manipuleret, så det ser til at være pga. corona.
Dernæst hersker der stor tvivl om vaccinationens virkning både på kort og især på lang sigt. Endelig er der spørgsmålet om bivirkninger, som er uafklaret. Men det er bemærkelsesværdig at vaccineleverandørerne har sikret sig at de ikke kan retsforfølges for bivirkninger.

Comments are closed.