Categories

Korrekte tal men manipulerede konklusioner

“1000 dødsfald”, gul farve, “BREAKING” og billede af kiste og bedemand i beskyttelsesdragt. Det er dagens bidrag fra Politiken til regeringens skrækpropaganda. Og der er ingen tvivl om at det virker, folk går i takt som aldrig før. Jeg har i dag været med Metro og S-tog, og jeg var den absolut eneste uden maske. Så alt i alt lykkes det, med regeringens og pressens propaganda, at omdanne en ellers oplyst befolkning i et ellers demokratisk land, til små artige børn, som accepterer at miste frihedsrettigheder, sociale kontakter, jobs og økonomi pga. en naturlig influenzalignende sygdom, hvor både smittetal, sygdomsudbrud og dødsfald iflg. den officielle statistik er væsentlig lavere end en almindelig vinterinfluenza.
Derudover er der grund til at sætte spørgsmålstegn ved statistikken, bl.a. fordi et dødsfald registreres som Corona-relateret, hvis den døde har fået konstateret Corona-smitte inden for 30 dage før dødsfaldet. Hvis fx. en svækket person bliver smittet med Corona, uden at blive syg, hvilket gælder for flertallet af de smittede, eller bliver rask efter 3-10 dage, hvilket sker for de fleste syge, og derefter dør inden for 30 dage af noget andet, så bliver dødsfaldet registreret som Corona-relateret. Dette er også forklaringen på at det samlede dødstal ikke er steget under Corona-epidemien.
Inden for den seneste uge er der konstateret 22.000 smittede i Danmark, det svarer til 0,4% af hele befolkningen, og heraf er igen kun 258 indlagte, svarende til 0,005%, hvilket er så tæt på 0, at det kan være svært at forstå, hvordan det kan være “BREAKING NEWS”?
Man markedsfører skræk og rædsel, man undertrykker vore demokratiske frihedsrettigheder, man ødelægger sociale relationer, især for dem som har mest brug for det, man spærrer gamle inde på plejehjem, man stækker de unges livsbetingelser og skaber frustrationer og depressioner, man ødelægger erhvervslivet, især de små selvstændige, man øser milliarder ud af vor fælles økonomi til kompensationer pga. vanvittige restriktioner og til nytteløse test, som fortrinsvis har til formål at holde frygten og hysteriet i live.
Men hvem står egentlig bag? Hvem er stærke nok til at kunne få alverdens regeringer og den “frie” presse til enstemmigt at opbygge denne frygt og det deraf følgende vanvid? Jeg ved det ikke og måske regeringerne ikke selv ved det. Men en naturlig mistanke kunne være at det er den medicinalindustri, som først tjener milliarder på test mv. og herefter forventer at tjene endnu flere milliarder på vacciner. Og hvordan skulle det så kunne lade sig gøre? Ja, det er jo en offentlig hemmelighed at der finder corruption sted i de store FN-organisationer, så det er vel ikke utænkelig at nogen i WHO kunne være i lommen på medicinalindustrien, og vi ved at regeringerne lytter til WHO. Dette er den eneste forklaring jeg har kunnet finde, men måske er forklaringen en helt anden?
Uanset hvad og hvem, der måtte være bag, så må det være din og min opgave at modarbejde hysteriet, manipulationen og undertrykkelsen i Danmark. Det burde egentlig være en let opgave, for alle facts og talmateriale er offentlig tilgængelig for enhver. Eneste problem er at den tilgængelige viden af regeringen og “den frie” presse i forening serveres på en misvisende måde indpakket i gule overskrifter garneret med frygtindgydende tekster og billeder af kister og bedemand i beskyttelsesdragt. Så vi kan bare argumentere med de samme tal, men på en ærlig måde, og mon så ikke det efterhånden går op for det store artige flertal at de er blevet bedraget.

Comments are closed.