Categories

Der dør ikke flere i Sverige, – døden får blot en anden årsag

Problemet er at alt for mange lader sig påvirke frygt-manipulationen i stedet for at forsøge at forstå statistikken, der i dette tilfælde fortæller tydeligt af frygten er fuldstændig overgearet. Men når den manipulerede frygt blindt accepteres, så er det nærliggende at også undertrykkelsen accepteres, for det sker jo “for din egen skyld, – for at beskytte dig”. Og dette er ekstremt uhyggeligt, for når først undertrykkelsen accepteres, så kan magthaverne jo tillade sig hvad som helst.
Det er korrekt at der er flere corona-dødsfald i Sverige i forhold til befolkningstallet. Men bemærk at det samlede dødstal i Sverige ikke er højere end andre år. Det betyder jo bare at det sidste skub, når vi skal herfra i en del tilfælde er flyttet fra fx. lungebetændelse til Corona. Det samme ville formentlig ske i Danmark, hvis vi stoppede alle de undertrykkende restriktioner, men det samlede dødstal ville jo ikke stige af den grund.
Når man vil blande sig i alvorlige samfundsforhold, så er tal og statistik en vigtig følgesvend frem for følelser og udokumenteret propaganda.

Comments are closed.