Categories

Er statsministeren en diktator, eller er hun bare en marionet?

At vi har en magtsyg statsminister er der ingen tvivl om, faktisk den mest magtsyge nogensinde i min 74-årige levetid. Det har hun faktisk selv sagt på en måde ved sin tiltræden, og det ses også i hendes ansættelse af rådgivere, og endelig ses det tydeligt på de famøse pressemøder, hvor der ikke hersker tvivl om at både sundhedsministeren og fødevareministeren er ”underdogs”.
Men det virker bare mere og mere usandsynligt at hun selv støber de kugler, som hun fyrer af, – dette især fordi stort set alle verdens politiske ledere tilsyneladende på samme måde bruger deres magt til at knægte demokratiet og de frie borgerrettigheder og ødelægge vor økonomi under henvisning til ”folkesundheden”, et begreb, som umiddelbart lyder vigtigt, men som de aldrig har defineret. Og tilsyneladende for at vinde tilslutning har de opbygget et rædselsscenarie, som skal overbevise os alle om at vi nærmest er sikre på at dø af Corona, hvis vi ikke gør, som der bliver sagt. Og dette på trods af at Corona i dødelighed svarer til en almindelig vinterinfluenza.
Jeg må efterhånden erkende at dette kan ikke længere være en tilfældighed. Er det fordi de såkaldte sagkyndige, som regeringerne støtter sig til, koordinerer med hinanden, eller kopierer man bare hinandens uigennemtænkte tiltag, eller er politikerne eller måske ”eksperterne” i lommen på helt andre kræfter, som konspirationsteoretikerne hævder? – kunne være WHO? NATO? Davos? eller måske den medicinalindustri, som forventer at komme til at tjene uanede milliarder på vacciner pga. den opbyggede frygt og hysteri?
Jeg tror generelt ikke på konspirationsteorier, og jeg bliver meget træt af at læse alle de mange nærmest religiøse teorier om Bill Gates som den store onde ånd, og alle de andre, som påstår at demokrati og ordentlighed slet ikke eksisterer (jo, indrømmet, demokrati og ordentlighed har trange kår, men mon ikke det stadig eksisterer med visse begrænsninger?).
Men når jeg så kikker tilbage i historien, så må jeg jo erkende, hvordan vi er blevet holdt for nar masser af gange af magthavere, våbenindustrien og mange andre, – værst af ”den kolde krig”, som man først byggede på kommunistforskrækkelse, og som militærstrategerne nu har genopfundet med nye begrundelser u hvor kommunismen er væk. Og hvad med USA’s krige i Afghanistan og Iraq, som vi blev manipuleret eller tvunget til at deltage i. Hvad med terrortruslen, som statistisk set er så godt som ikke eksisterende på vore breddegrader, men som man har brugt til at indføre overvågning af os alle og politistatsmetoder bl.a. i lufthavne over for alm. fredelige flypassagerer. og hvad med 9-11, som ingen kender forklaringen på, men hvor alle ved at den officielle forklaring ikke er korrekt, osv., osv… Og hvad med mordet på JFKennedy, hvor jeg fik min første virkelige øjenåbner for hvordan den skinbarlige virkelighed kan se ud.
En mulig teori i Corona-sagen kunne være, at fordi de politiske ledere er bange for at tage ansvar, derfor primært henholder sig til den såkaldte fagkundskab, dvs. folk som Kåre Mølbak og lignende, og så strammer de rAt vi har en magtsyg statsminister er der ingen tvivl om, faktisk den mest magtsyge nogensinde i min 74-årige levetid. Det har hun faktisk selv sagt på en måde ved sin tiltræden, og det ses også i hendes ansættelse af rådgivere, og endelig ses det tydeligt på de famøse pressemøder, hvor der ikke hersker tvivl om at både sundhedsministeren og fødevareministeren er ”underdogs”.
Men det virker bare mere og mere usandsynligt at hun selv støber de kugler, som hun fyrer af, – dette især fordi stort set alle verdens politiske ledere tilsyneladende på samme måde bruger deres magt til at knægte demokratiet og de frie borgerrettigheder og ødelægge vor økonomi under henvisning til ”folkesundheden”, et begreb, som umiddelbart lyder vigtigt, men som de aldrig har defineret. Og tilsyneladende for at vinde tilslutning har de opbygget et rædselsscenarie, som skal overbevise os alle om at vi nærmest er sikre på at dø af Corona, hvis vi ikke gør, som der bliver sagt. Og dette på trods af at Corona i dødelighed svarer til en almindelig vinterinfluenza.
Jeg må efterhånden erkende at dette kan ikke længere være en tilfældighed. Er det fordi de såkaldte sagkyndige, som regeringerne støtter sig til, koordinerer med hinanden, eller kopierer man bare hinandens uigennemtænkte tiltag, eller er politikerne eller måske ”eksperterne” i lommen på helt andre kræfter, som konspirationsteoretikerne hævder? – kunne være WHO? NATO? Davos? eller måske den medicinalindustri, som forventer at komme til at tjene uanede milliarder på vacciner pga. den opbyggede frygt og hysteri?
Jeg tror generelt ikke på konspirationsteorier, og jeg bliver meget træt af at læse alle de mange nærmest religiøse teorier om Bill Gates som den store onde ånd, og alle de andre, som påstår at demokrati og ordentlighed slet ikke eksisterer (jo, indrømmet, demokrati og ordentlighed har trange kår, men mon ikke det stadig eksisterer med visse begrænsninger?).
Men når jeg så kikker tilbage i historien, så må jeg jo erkende, hvordan vi er blevet holdt for nar masser af gange af magthavere, våbenindustrien og mange andre, – værst af ”den kolde krig”, som man først byggede på kommunistforskrækkelse, og som militærstrategerne nu har genopfundet med nye begrundelser u hvor kommunismen er væk. Og hvad med USA’s krige i Afghanistan og Iraq, som vi blev manipuleret eller tvunget til at deltage i. Hvad med terrortruslen, som statistisk set er så godt som ikke eksisterende på vore breddegrader, men som man har brugt til at indføre overvågning af os alle og politistatsmetoder bl.a. i lufthavne over for alm. fredelige flypassagerer. og hvad med 9-11, som ingen kender forklaringen på, men hvor alle ved at den officielle forklaring ikke er korrekt, osv., osv… Og hvad med mordet på JFKennedy, hvor jeg fik min første virkelige øjenåbner for hvordan den skinbarlige virkelighed kan se ud.
En mulig teori i Corona-sagen kunne være, at fordi de politiske ledere er bange for at tage ansvar, derfor primært henholder sig til den såkaldte fagkundskab, dvs. folk som Kåre Mølbak og lignende, og så strammer de restriktionerne en ekstra tand for ”at være på den sikre side”. Og hvis disse fagpersoner så koordinerer med hinanden internationalt? Dette kan evt. være en forklaring på hvordan frygten og restriktionerne internationaliseres.
Men hvorfor skulle ”fagpersonerne” være interesserede i at oppiske frygt og panik med de følger, som vi nu ser? Ja, det kunne jo så være fordi de er i lommen på den medicinalindustri, som har set denne mulighed for at berige sig nærmest ubegrænset.
Men uanset hvad det måtte være bag, så har den fiktivt skabte Corona-krise efterladt os i et trauma og en menneskelig og økonomisk nedtur, som ikke er set siden 2. verdenskrig.
I Danmark og andre europæiske hidtil demokratisk lande har man med et pennestrøg fjernet demokratiet, isoleret mennesker fra deres pårørende, fjernet størstedelen af kulturlivet og glæden ved livet, ødelagt store dele af erhvervslivet og landenes økonomi. Men i den 3. verden er det gået meget værre. Her vil langt flere mennesker lide og dø af sult og fattigdom pga. verdens panik og restriktioner, end de få der måske kan reddes af de panikagtige restriktioner.
Jeg har ingen forhåbninger om at tingene ændrer sig. Frygt er nok den stærkeste mekanisme, som altid er i stand til at overrule alm. sund fornuft.
Så lad os bare håbe at der snart kommer en vaccine, som regeringerne kan bruge som undskyldning til at trække i land og fjerne restriktionerne, så vi alle kan få vor tilværelse tilbage. For vaccinen vil med garanti være virkningsfuld, altså psykologisk, uanset om den virker somatisk eller ej.
Jeg skal ikke vaccineres, selv om jeg er 74, og dermed i ”farezonen”, for sygdommen er ikke særlig farlig, og det vil en vaccine jo være over for en vis %-del, iflg. WHO.estriktionerne en ekstra tand for ”at være på den sikre side”. Og hvis disse fagpersoner så koordinerer med hinanden internationalt? Dette kan evt. være en forklaring på hvordan frygten og restriktionerne internationaliseres.
Men hvorfor skulle ”fagpersonerne” være interesserede i at oppiske frygt og panik med de følger, som vi nu ser? Ja, det kunne jo så være fordi de er i lommen på den medicinalindustri, som har set denne mulighed for at berige sig nærmest ubegrænset.
Men uanset hvad det måtte være bag, så har den fiktivt skabte Corona-krise efterladt os i et trauma og en menneskelig og økonomisk nedtur, som ikke er set siden 2. verdenskrig.
I Danmark og andre europæiske hidtil demokratisk lande har man med et pennestrøg fjernet demokratiet, isoleret mennesker fra deres pårørende, fjernet størstedelen af kulturlivet og glæden ved livet, ødelagt store dele af erhvervslivet og landenes økonomi. Men i den 3. verden er det gået meget værre. Her vil langt flere mennesker lide og dø af sult og fattigdom pga. verdens panik og restriktioner, end de få der måske kan reddes af de panikagtige restriktioner.
Jeg har ingen forhåbninger om at tingene ændrer sig. Frygt er nok den stærkeste mekanisme, som altid er i stand til at overrule alm. sund fornuft.
Så lad os bare håbe at der snart kommer en vaccine, som regeringerne kan bruge som undskyldning til at trække i land og fjerne restriktionerne, så vi alle kan få vor tilværelse tilbage. For vaccinen vil med garanti være virkningsfuld, altså psykologisk, uanset om den virker somatisk eller ej.
Jeg skal ikke vaccineres, selv om jeg er 74, og dermed i ”farezonen”, for sygdommen er ikke særlig farlig, og det vil en vaccine jo være over for en vis %-del, iflg. WHO.

Comments are closed.