Categories

Stur-stur mummer!!

Den “kæmpestore” undersøgelse af masker (undskyld, “mundbind”), der påstås at være verdens største, og som man af uransagelig årsager har tilbageholdt i måneder, er nu pludselig offentlig tilgængelig.
Der har i de forløbne måneder været reklameret en hel masse med at undersøgelsen var lavet og at den ikke måtte offentliggørelse, af årsager, som jeg stadig ikke har forstået.
Og hvad er så konklusionen på de “vigtige” og længe ventede undersøgelsesresultater?
Jo, for det første taler den kun om beskyttelse af bæreren og ikke af omgivelserne, hvilket jo i sig selv gør undersøgelsen betydningsløs i forhold til spørgsmålet om tvungen brug af mundbind.
For det andet siger den at bæreren af mundbind statistisk set er beskyttet ca. +15% i forhold til ikke bæreren, men at usikkerheden overstiger de 15%.
Med andre ord, undersøgelsen er intetsigende, og dette er formentlig årsagen til at det skulle tage så lang tid, inden vi måtte få kendskab til indholdet.
Alligevel står Brostrøm frem og påstår, som han sikkert har fået besked på, at mundbind hjælper.
Har han og statsministeren og alle de andre af verdens såkaldte ledere tænkt på mundbindenes kæmpestore miljøbelastning til ingen verdens nytte og til stor gene for dem der enten er tvunget pga. deres arbejde, eller dem der er nok autoritittstro til at rende rundt med maskeraden.

Comments are closed.