Categories

Mette Frederiksen: Danskerne kommer til at tage forholdsregler i Julen

Hun bliver bare ved med at true med nye diktatoriske tiltag. Hun vil bare for enhver pris bestemme over alle 5,5 mio. danskeres hverdag, arbejde og bevægelsesfrihed. Og nu truer hun så også med at ville stjæle julen fra danskerne. Argumentet, som hun hele tiden fremfører er “folkesundhed”, og det lyder jo vældig smukt. Problemet er bare at Corona-virus, som hun bruger som skræmmebillede er mindre farlig end en almindelig vinterinfluenza, og det ved hun godt. Men så påstår hun bare at dette skyldes hendes diktatoriske indskrænkninger af vore frihedsrettigheder. Det kan hun tilsyneladende komme afsted med, bl.a. fordi det har en snært af sandhed, idet eksperter vurderer at corona-dødstallet, hvis Danmark havde været et frit land, formentlig ville have været det dobbelte, altså 14-1500. At folk så bare er døde af noget andet, fordi corona ikke nåede det, er så den anden side af sagen. Hun bruger skræmmebilleder fra andre lande med højere smitte- og dødstal, men for det første er %-tallene generelt ikke væsentlig højere end i Danmark, flere steder lavere, og for det andet er der masser af andre årsager til at tallene kan være højere og i øvrigt er svære at sammenligne. Men når regeringen og pressen piller de tal ud, som passer dem, og man så ganger og dividerer lidt, så er det ikke så svært at få en statistik frem, som passer ind i den ønskede skræmmekampagne.
Men hvad er rationalet bag statsministerens handlinger, hvis der overhovedet er noget? Jo, fra starten var drejebogen oplagt, – først skabelse af mest mulig frygt og panik i befolkningen, og derefter, Mettemor redder os alle sammen fra den grusomme corona-død, hvis vi bare gør som hun siger. Den gav pote, danskerne købte budskabet, og opførte sig som artige små, og Mettemors popularitet sted helt op i skyerne. Oppositionen turde ikke sige anden end mææhh, og Mettes magt var fuldkommen.
Men intet varer evigt, og danskerne er et frihedselskende folk, så der kommer ikke til at gå 30 år med diktatur ligesom i Hviderusland. Vi ser allerede nu store protester over hele landet, og selv om danskerne generelt er autoritetstro, så er der flere og flere som smider mundbindet, holder fester derhjemme og blæser på alle de tåbelig regler i den udanske politistat, som statsministeren har formået at indføre desværre uden sønderlige protester fra oppositionen.
Et godt råd til dig, Mette Frederiksen, stop dit forehavende nu, – giv os vore frihedsrettigheder tilbage inden jul. Det vil ikke alene være godt for Danmark og danskerne, hvis interesser du jo faktisk burde varetage, det vil også på sigt give dig selv en større tilfredsstillelse, når det går op for dig at demokratisk magt og diktatorisk magt er to vidt forskellige ting, – det første er noget som man har i fællesskab med en hel befolkning, – det andet er noget som man har i ensomhed.

PS: Vi ved godt at der er andre magter derude, som forsøger at diktere dig og andre regeringer. Vi får alt for lidt at vide om hvem og hvordan, det ville tjene demokratiet med mere åbenhed. Er det EU, WHO, NATO, Davos … eller er det de store medicinalindustrier? Men husk på, Mette, at du er Danmarks og danskernes statsminister, og du har pligt til at varetage Danmarks og danskernes interesser. Hvis du finder dig i at være i lommen på nogen organisation uden for Danmark, og retter ind efter deres manipulation, så er det ikke bare problematisk, – det er faktisk landsforræderi.
PPS: Vi er ikke ude efter dit hoved, vi ønsker bare at du stopper dine diktatoriske tiltag og genindfører vort demokrati og vore frihedsrettigheder, så vi ånde frit og føre et normalt og frit liv.

Comments are closed.