Categories

Mette Frederiksen: Borgere i hovedstaden kan godt forberede sig på yderligere restriktioner

Kære Statsminister. Nu må du altså stoppe, i stedet for at true med flere diktatoriske tiltag. Danmark er et frit land og det skal du ikke lave om på, vi vil have vor frihed tilbage og det kan ikke gå for hurtig. Hvis du ikke kan forstå det, så find et andet job. Folk render efterhånden rundt som zombier, Du har skabt frygt, du har fjernet glæden ved livet, du har gjort folk arbejdsløse, du har ødelagt grundlaget for flere sektorer i erhvervslivet, du har ødelagt Danmarks økonomi, og næsten værst af alt, så har du gjort Danmark til en politistat, hvor politiet nu overvåger at vi alle gør som du siger, ned til mindste detalje, i stedet for at passe deres arbejde med at passe på os og bekæmpe kriminalitet. Kort sagt, du har ødelagt Danmark for danskerne og du har gjort det på en intelligent måde som Lukashenko vil misunde dig. Men hvorfor? det må stå ud i det uvisse?
Vi ved godt at andre landes regeringer opfører sig lige så uanstændig og uansvarlig, og negen endnu værre, og at du formentlig er under pres udefra (det kunne være rart at vide fra hvem?). Men det er os, den danske befolkning som du har påtaget dig at repræsentere, og så er det selvfølgelig en misforståelse, hvis du mener i stedet at skulle varetage udefra kommende interesser over for den danske befolkning.
Minksagen har vist at du blæser på grundloven og lovgivningen i det hele taget. Dine udtalelser om at det var vigtigere at få gennemført det som du ville end at holde loven, og at når loven ikke passer dig, så skal den bare laves om ved et hasteindgreb, disse udtalelser hører ikke hjemme fra en statsminister i et demokratisk samfund. Din måde at agere på, og hele tiden forsøge at reducere Folketinget til stemmekvæg, vhja. henvisning til “folkesundhed” er helt ude i hampen.
Ydermere, så er din metode helt uanstændig, at du bruger skrækpropaganda til at skræmme folk, for derefter at indføre dine diktatoriske undertrykkelsesmidler. Du burde i stedet være med til at berolige og sørge for at vort arbejde, vore aktiviteter og vort socialliv, samt landets økonomi kører videre, trods al presset og propagandaen udefra, som forsøger at sælge en forholdsvis ufarlig sygdom som om den er i gang med at slå os allesammen ihjel. For du ved jo godt, eller burde i hvert fald vide at hele præmissen er løgn og humbug. Formålet med at skræmme hele verden fra vid og sans, og dernæst ødelægge befolkningernes tilværelse, kender vi ikke, – gør du?
Hel ærlig, nu er det lykkedes dig gennem ½ år at score opbakning på først at skabe frygt og utryghed, og dernæst at vise handlekraft ved at sætte os allesammen i spændetrøje. Men spændetrøjen strammer, og derfor begynder nu den naturlige modstand hele vejen rundt. Hvis dit mål er at bevare populariteten og magten, så er mit råd til dig at du nu straks fjerner alle de tåbelige undertrykkende restriktionerne. Og det er jo ikke så svært at forklare, du får bare Kåre Mølbak eller en anden af “dine eksperter” til at melde ud at nu er faren drevet over, og det vil de fleste formentlig tro blindt på, ligesom de har troet på manipulationen hidtil.

Comments are closed.