Categories

Kære Magnus Heunicke.

Jeg synes det er fint at du viser et menneskeligt ansigt, og jeg under dig og ønsker dig en god weekend med dine piger og tarteletterne.
Men til gengæld, så må du også forstå, at vi danskere er trætte af at leve i en politistat, som vi har gjort i tæt på et år, vi vil have vore frihedsrettigheder tilbage, og det kan ikke gå for hurtigt.
Vi er trætte af trusler og skrækpropaganda og nytteløse restriktioner og desuden at I bare lader vore penge foisse ud af statskassen, pga. en smitte, som er mindre end en alm. vinterinfluenza.
Ja, der sker dødsfald, det gør der også af influenza, jeg er selv i den såkaldte farezone-alder. Men hvis vi ikke kan få lov til at leve et frit og ordentligt liv, hvad er så formålet med det hele? Det diktatur, som du har markedsført på vegne af din chef er uacceptabelt, og når I påstår at dette er hovedårsagen til at vi ikke nærmest er døde allesammen (sådan markedsføres det jo i jeres frygt-kampagne), så er det baseret på få inkompetente folk i SSI og imod bedrevidende fra hele verdens førende kompetence på området.
Som et led i jeres skræk-propaganda fremhæver I jævnligt andre lande, og pressen hjælper desværre godt til med mere eller mindre pålidelige billeder af lastbiler, der kører lig væk mm. Men hvis vi ser på de nøgne dødstal, og sammenligner med andre år, så er der jo langt de fleste steder ingen stigning, nærmere tvært imod.
Jeg mener ikke at det skal være regeringens opgave at føre skrækpropaganda, og derefter bruge det til at fjerne vore frihedsrettigheder og lægge hindringer for vore daglige aktiviteter, samt uhæmmet øse ud af vor fælles kasse.
Hvorfor gik regeringen ikke amok for år tilbage, da over 2000 danskere døde af eller med vinterinfluenzaen? og hvorfor går man så amok nu? Jeg ved godt at noget af forklaringen er at der er kræfter uden for Danmark, som har fået hele verden til at gå i selvsving. Men det skulle gerne være sådan at vi i Danmark har en selvstændig demokratisk tænkende regering, som ikke er magthaverisk og ikke lader sig styre at “gode” diktatorisk ideer udefra.
Som sagt, vi er trætte af jeres diktatur, det skal fjernes nu med det samme, og hvis I ikke gør det, så jeg vi ikke se anden udvej end civil ulydighed. Danskerne er selvstændige individer, som godt kan finde ud af at passe på hinanden, det har vi kunnet hidtil, og det kan vi også fremover. Og vi ønsker ikke statsautoriseret barnepigevirksomhed og indskrænkninger i vore grundlovssikrede frihedsrettigheder.
Derfor beder jeg dig gå til statsministeren på mandag og få stoppet diktaturet, herunder at få fjernet restriktionerne nu og få trukket det diktatoriske forslag til epidemilov tilbage. Vi kræver vore frihedsrettigheder tilbage.
Til slut gentager jeg mit ønske om en god weekend med pigerne og tarteletterne, og håber at du vil samle kræfter til at gøre noget fornuftigt på mandag.

Comments are closed.