Categories

Vi skal ikke finde os i diktatur i Danmark, og heller ikke når det begrundes i manipuleret frygt

Aldrig før i min 74-årige levetid har vi haft en diktator og hæmningsløs manipulator som statsminister. Aldrig før har vi haft en regering og statsminister, som spreder frygt og panik og som blæser på retten til personlig frihed. Enten er statsministeren direkte dum, eller også er hun et kynisk magtmenneske, som bevidst vil indfører diktaturlignende tilstand og undertrykkelse af danskerne. Og øvrige ministre samt store dele af Folketinget ligner dikkende lammehaler, som åbenbart ser det som deres opgave at snakke hende efter munden for enhver pris.
Hun skaber unødig frygt, frustrationer og panik og dermed stress. Hun begrænser eller ødelægger livsbetingelserne for de fleste danskere og især for de ældre og svagelige, som hun påstår at ville beskytte, men i virkeligheden sætter i ”fængsel” og nægter at modtage besøg. Og hun ødelægger Danmarks økonomi.
Og hvad er så begrundelsen for statsministerens grove magtudøvelse? Jo, den officielle begrundelse bygger på den frygt, som regeringen opbygger ved at manipulere med smittetallene. Fx taler man om de 859 registrerede smittede i dag, hvilket er lige så højt, som i marts. Men nu testes mere end 30 gange så mange som i marts, så når tallet for registrerede smittede er det samme, betyder det ud fra simpel matematik, at det at det reelle smittetal kun er 1/30 af smittetallet i marts, hvilket jo også understreges af at dødstallet nu er næsten 0, mens det i foråret rundede op til 20 om dagen. Også indlæggelser på intensiv er kun en brøkdel af foråret, men det undlader man at fortælle os. Pressen fortæller det heller ikke, hvorfor? Har den frie danske presse fået mundkurv på?
697 er døde af eller med Corona i Danmark i en periode med i alt i størrelsesordenen 35.000 dødsfald, og en væsentlig del af de 697 var i forvejen tæt på at dø af andre årsager. Ca. 14.000 for tidlige dødsfald i samme periode skyldes rygning, ca. 2.500 skyldes luftforurening, 4.300 skyldes manglende motion. Så der er nok at tage fat på. Men statsministeren og co. Synes åbenbart at det er mere sexet at skabe panik og smadre samfundet og borgernes tilværelse pga. en influenzalignende sygdom, som for de fleste går over efter en uge eller 2.
Uanset om statsministerens motiv er dumhed eller magtsyge, eller hun bare efteraber andre tåbelige regeringer, så er tiden inde til at stoppe vandvidet. Vi må protestere i skrift og tale, med civil ulydighed og i øvrigt med alle ikke voldelige midler over for statsministerens grove overgreb på demokratiet, på vi danskeres personlige frihed og på Danmarks økonomi.

Comments are closed.