Categories

Stop Corona-hysteriet nu

Siden Corona-hysteriet startede med at man svejste døre til i Vuhan, Kina, så er verdens magthavere gået amok. De har kastet hele verden ud i en dyb krise med mange flere ofre end sygdommen, og de har tiltaget sig diktatoriske og undertrykkende beføjelser som indskrænker vore demokratiske rettigheder, vor frihed og vor livsglæde. Danmark er ingen undtagelse. De får folk til at finde sig i det vhja. skrækpropaganda, og ved at skjule de virkelige tal, og pressen har enten fået mundkurv på eller sover en salig tornerosesøvn.

Her kommer nogle af tallene, som taler for sig selv:
Dødsfald af eller med Corona i hele verden har netop rundet 1 mio. Det svarer til ca. 2% af alle dødsfald i 2020 indtil nu (ca. 45 mio.), eller 0,013% af verdens befolkning.
Til sammenligning er i 2020 indtil nu døde i alt ca. 10 mio. af smitsomme sygdomme, dvs. at kun 10% af disse dødsfald er af eller med Corona, mindst de 90% skyldes andre smitsomme sygdomme.
Over 6 mio. er på samme tid døde af kræft, næsten 4 mio. er døde pga. rygning, knap 2 mio. pga. alkohol og ca. 1 mio. er trafikdræbte.

I Danmark er døde ca. 650 af eller med Corona, eller svarende til ca. 1,2% af de årlige dødsfald (ca. 55.000), eller ca. 0,01% af hele befolkningen.
I Danmark får vi nu at vide at det officielle registrerede daglige smittetal er det samme som i marts, ca. 650, men samtidig undlader man at fortælle at der testes mellem 50 og 100 gange så mange som i marts. Altså det samlede reelle smittetal må jo så være 50 – 100 gange mindre end i marts, hvilket heldigvis også ses på antal indlæggelser og på dødstallene, som er næsten 0.
Og alligevel indfører man tvungen brug at masker og dikterer yderligere nedlukninger, til stor skade for både den enkelte borger og for hele samfundet. Magthaverne fjerner borgernes muligheder både for arbejde og forlystelserskaber, de kører landet i sænk både økonomisk og mentalt. Faktisk minder den øjeblikkelige økonomiske politik om Sovjetunionen kort før kollaps.

Vi er næsten allesammen bange for at dø, og ingen ønsker at blive syge, hvis det kan undgås. Men hvorfor magthaverne over hele verden vil have at vi skal være mere bange for Corona end for andre sygdomme, det er en gåde?
Nu må hysteriet stoppe. Vi kan ikke styre hele verden, men vi må kræve af de danske politiker at de stopper vanviddet og deres diktatoriske lyster.
Danmark skal være et frit land, som styres af sund fornuft efter demokratiske principper, og ikke af diktatur og undertrykkelse baseret på manipuleret angst.

Som sagt, tallene taler for sig selv. Her kommer flere tal:
https://www.worldometers.info/da/

Comments are closed.