Categories

Sandheden om Corona

Nu må det altså holde op!
Nu må sandheden frem!
Inkompetente politikere over hele verden bruger Corona til at skabe skrækpropagande, for derefter at udnytte borgernes angst til, imod al sund fornuft, at acceptere tåbelige restriktioner, som er samfundsødelæggende, både for menneskers trivsel og levevilkår, for erhvervslivets overlevelse og for både den enkelte borgers og for samfundets udvikling og økonomi.
Og ved at gøre folk bange, kan man tilsyneladende få os til at acceptere hvadsomhelst.
Lad mig præsentere en gang simpel statistik:
I Danmark er smittetallet lige netop i dag. 26.09.2020, konstateret til 678. Det markedsføres af regeringen, som et katastrofalt højt tal, som skal føre til flere vanvittige og ødelæggende restriktioner. Men det er kun 0,012 % af befolkningen.
Forestiller vi os i værste fald at det aktuelle “høje” smittetal på 678 nye smittede pr. dag fortsætter hver eneste dag hele året, så vil antal smittede i alt hele året være ca. 250.000, hvilket svarer til 4,34 % af Danmarks befolkning.
Dødsfald af eller med Corona er i Danmark hidtil målt til 2,60% af antal konstaterede smittede.
Hvis vi forestiller os det helt urealistiske scenarie, at det målte smittetal fra i dag i allerværste fald skulle fortsætte hver eneste dag i et helt år, ville det med samme døds-% betyde ca. 6.500 dødsfald af eller med corona.
Men hertil må anføres:
- at smittetallet næppe kan fortsætte hele året på et så højt niveau, med eller uden restriktioner
- at dødstal i % af smittede er faldende
- at mere end 90% af alle dødsfaldende af eller med Corona ville ske alligevel, idet Corona kan komme lige før den dødbringende lungebetændelse, eller … , – vi skal jo dø af et eller andet, når tiden er inde. Og husk lige at vi dør i alt ca. 55.000 danskere pr.år.
Og det var så Danmark. jeg har ikke tjek på hvormange der dør pga. hysteriet og restriktionerne, men det give ubetinget store afsavn og lidelser, især hos ældre og ensomme.
Går vi til udlandet, så koster hysteriet og nedlukningen ufattelige lidelser og langt flere menneskeliv end selve sygdommen. Jeg har kendskab til områder i Uganda, hvor familier med børn sulter fordi turismen er stoppet pga. Corona.
Jeg har her forsøgt at mane til besindighed og sund fornuft. Tallene taler sit eget sprog, og fortæller med al ønskelig tydelighed at Corona-hysteriet er vildt overdrevet.
Som tallene siger, så er faren for at blive smittet meget begrænset og faren for at dø af Corona er så tæt på 0. som noget næsten kan være.
Og hvorfor så al den hysteri fra vore politikere? – helt ærligt, jeg ved det ikke. Men at landene kopierer hinanden og det hele er gået i selvsving er der ingen tvivl om.
Er politikerne bange for ansvar, – er de magtsyge, eller er de bare dumme? – helt ærligt, jeg ved det ikke.
Men jeg ved én ting for sikkert, nemlig at reaktionerne fra regeringerne verden over, heriblandt Danmark er helt ude af proportioner og ekstremt skadeligt for de borgere, hvis interesser de ellers gerne skulle varetage.

Comments are closed.