Categories

Omskæring. statsminister og Washington …

Det som foregår bag lukkede døre ligenu er ekstrem ulækkert. Vi har en statsminister, som pludselig har “skiftet mening” og nu vil ignorere et stort flertal i den danske befolkning, som ønsker at forbyde omskæring ag drengebørn. Hun hævder at egentlig er hun enig med befolkningsflertallet, men bare pludselig har skiftet mening. Og ingen oplyste danskere kan være i tvivl om at det handler om et vink med en vognstang fra Washington, som igen er styret af fanatiske jøder.
Dette er bare ét af mange eksempler på hvordan vort demokrati overrules af høgene i Washington og deres pengestærke jødiske lobbyister.
Det er helt uacceptabelt at amerikanske lobbyister skal bestemme dansk politik. Og det er helt uacceptabelt og total udemokratisk, at vor statsminister klapper hælene sammen, siger “javel” og straks skifter mening.
Mit Danmark skal være et selvstændigt demokratisk land som bygger på gode humanistiske værdier. Vi vil ikke regeres af en marionet, som styres af fanatiske amerikanske lobbyister.
Det gode ved denne sag er, at manipulationen denne gang sker så åbenlys, at forhåbentlig alle kan se det.

Comments are closed.