Categories

Hvor er det dog synd for Støjberg

Pernille Vermund var i aftenshowet i aften, inviteret fordi hun vil indsamle penge til at annoncere til fordel for stakkels Inger Støjberg, som nu skal stå til regnskab for med magt og formentlig ulovligt at have adskilt indvandrepar, som i forvejen havde mistet alt, og kun havde hinanden.
Det som Inger Støjberg har gjort, lovligt eller ej, overfor mennesker, som ikke havde mulighed for at forsvare sig, er så ondskabsfuldt og modbydeligt at det trodser enhver beskrivelse.
For at søge sympati har hun markedsført sagen med begreber som “barnebrude” og undertrykkelse af unge piger. Men bortset fra vistnok 2 tilfælde, så handlede det om par, som elskede hinanden, og som efter krig og elendighed kom til Danmark, for sammen at leve et civiliseret liv i et civiliseret samfund. – De blev nu tvangsmæssigt adskilt på Støjbergs ordre, ligesom jøder blev det under Hitler-regimet.
Men disse sårbare mennesker er Penille Vermund selvfølgelig kold overfor, og bruger ligesom Inger Støjberg alle kyniske midler for at fremme sin fremmedfjendske dagsorden.
De to smukke, samvittighedsløse piger er nu tilsyneladende blevet slyngveninder. Fred være med det. fint nok, tag også Marie Krarup i hånden og hyg jer med jeres syge dogmatisme. Men hold jer venligst væk fra politik, som har til formål at ødelægge andre menneskers tilværelse.

Comments are closed.