Categories

Nu må panikken have en ende!

Samlet dødstal i Danmark er ca. 150 pr. døgn, og ud af disse dør ca. 10-15 af ELLER MED covid-19. Det er med få undtagelser gamle og syge, der er så svækkede af især kræft eller hjertekarsygdomme mm., at døden bare ville have en anden årsag, hvis ikke de blev taget af Covid-19.
På verdensplan er indtil nu 150.000 døde af ELLER MED Corona 19. Hvert år dør 5,5 mio. pga. luftforurening, – det er 33 gange så mange.
Den nedlukning af samfundet, som har fundet sted har været panikagtig, umodent og dumt. Det har reelt ikke redet noget eller nogen, idet følgerne af panikken har krævet flere ofre end sygdommen. Det har øget ensomheden hos gamle og svage i uhørt grad, det har ødelagt små virksomheder og livsbetingelserne for millioner verden over, og det har kostet så mange penge, at vi i stedet kunne have løst størstedelen af klimaproblemet, som er et langt større problem end Covid-19.
Covid-19 sagen er gået i total selvsving på verdensplan, hjulpet på vej af en skinger presse og inkompetente politikere, som har ladet sig styre af angst i stedet for facts og sund fornuft. Og her har den danske regering ikke holdt sig tilbage, men i lighed med andre landes magthavere indført reelt diktatur. Og når man bygger undertrykkelse på frygt, så er det meget let at få en befolkning til at gå i takt, – det havde jeg ikke forventet skulle ske i Danmark i min levetid.
Det er selvfølgelig positivt at se luftforureningen halveret, men det burde i stedet ske på en fornuftsbetonet baggrund, ellers holder det jo ikke alligevel.
Lad os nu se at få sat samfundet i gang igen, hellere i dag end i morgen. Regeringen har gjort en stor fejl ved at lade sig rive med af angst og massepropagande, men det skal være dem tilgivet, hvis vi får det frie demokratiske samfund tilbage. Men det skal ske NU, vi vil ikke vente til august,blot for at regeringen skal kunne retfærdiggøre sine forkerte paniske handlinger.

Comments are closed.