Categories

Flere købere står allerede på spring for at købe de op til 40 år gamle kampfly.

Vi fik at vide at F16-flyene var nedslidte og det var “nødvendigt” at købe de nye F35 til næsten ufattelige store skattebetalte penge.
Nu får vi så at vide at der er mange flyvetimer tilbage i F16, og at de skal sælges til andre lande. Det er rystende at vi som samfundsborgere således manipoleres af vore politikere og embedsmænd, som igen er manipoleret af USAs høge og den amerikanske krigsindustri.
Og hvem skal de gamle krigsfly så sælges til? Ja, det vil man ikke oplyse !!! – Altså i vort “demokratiske” samfund må vælgerne ikke få at vide hvem der er interesseret i at overtage disse krigsmaskiner, som vi har fået at vide er for nedslidte til Danmarks krigsførelse. Er det mon magthaverne i fattige udviklingslande, som prioriterer køb af gamle krigsfly frem for befolkningens levevilkår? Og selv om det er forbudt at sælge til krigsførende lande, så kan flyene sagtens blive brugt i en borgerkrig, bare den ikke er brud ud inden flyene leveres. Eller vil man sælge til mellemhandlere, som det er sket med andet krigsmateriel, så man bagefter kan vaske sine hænder og sige at vi solgte naturligvis ikke til krigsførende lande, så vi forstår ikke hvordan de pludselig er landet der. Og i det hele taget, hvorfor skulle nogen ville købe gamle krigsfly, hvis ikke det er for at bruge dem til krig, eller videresælge til krig.
Hele projektet er bare så gennemført skummelt, at det er svært at forstå at en dansk “forsvars”minister vil lægge navn til og skjule detaljerne for befolkningen.
I artikler står der også at USA skal godkende salget. Hvorfor skal de det?? – det svare da til at lade ræven vogte får. Det bør vel i stedet være den danske befolkning som skal godkende salget?

Comments are closed.