Categories

Missilangreb med 165 døde danskere

Missilangreb med 165 døde danskere, brændt ihjel eller druknet, – måske din søn eller datter, eller naboens? Det kan blive scenariet, hvis et flertal af inkompetente politikere får lov til at sende en fregat til Hormusstrædet, og hvis personalet, heriblandt unge uerfarne soldater er for dumme til at nægte at deltage i dette potentielle selvmord.
Bliver det i stedet det såkaldte støtteskib, kan det ende med 300 døde danskere.
Derudover kan deltagelsen i dette vanvid forventes at øge terrortruslen mod Danmark, og tåbernes macho-syge og krigsretorik vil således også skabe en ekstra fare for dig og mig, alle os, som ikke deltager, men ønsker fred og samarbejde. Det vil så igen give dumme og bange politikere anledning til skærpe terrorreglerne yderligere i retning af politistat.
Foruden farerne koster det misbrug af ressourcer og skattekroner, samt masser af luftforurening og CO2-udslip.

Med det nye folketing og den nye regering forventede jeg at Anders Fogs macho-Danmark ville være overstået, men sådan ser det desværre ikke ud. Både den nye udenrigs- og den nye forsvarsminister ser ud til at være hjernevasket i denne sag, og selv den radikale Martin Lidegaard har været ude at argumentere for at Danmark skal sende krigsskibe og med argumenter, som viser total mangel på indsigt, selv om han har været udenrigsminister.

Danmark skal ikke være en krigsnation, hverken fordi USA eller England ønsker det, – så forstå det dog!
Danmark skal ikke medvirke til optrapning af USAs konflikter kun til gavn for krigsindustrien.
Danmark skal være mæglere og medvirke til fred.
Så se nu at komme i gang med fredsarbejdet, kære politikere. Det et det som vi har valgt jer til, – ikke til at bringe danskeres liv og førlighed i fare.

You must be logged in to post a comment.