Categories

Hillary Clinton er højt kvalificeret, men …

Hillary vil blive den dygtigste og mest velfunderede amerikanske præsident ever. Men desværre har hun ingen væsentlige visioner, og hendes overordnede holdning er som sædvanlig “America über alles”. Hun skal værne om amerikansk magt og våbenindustri, og ellers bliver hun sat på plads eller i værste fald myrdet, for sådan er Amerika desværre. Og dog, – lad os ønske og håbe at Bernie Sanders har en vis indflydelse, og at Hillary kan blive grebet af ideen om at skabe et bedre samfund. Hvis det skulle ske at hun pludselig får visioner, så vil hun pga. sin indsigt og dygtighed blive den bedste amerikanske præsident ever, og skabe mirakler for hele verden. Hvis ikke, så fortsætter det bare som “the same old shit”.

You must be logged in to post a comment.