Categories

Kære Martin Henriksen. Jeg har brug for din hjælp.

Jeg er født og opvokset i Danmark, og har boet her altid, mine forældre var begge danske ligesom også mine bedsteforældre og oldeforældre, men mht. tip er jeg lidt i tvivl, der var vistnok noget med en tysker et sted i stamtræet? Jeg har blå øjne og taler flydende dansk, dog talte jeg jydsk de første 16 leveår. Alt dette tyder jo på at jeg er dansker, men nu er jeg alligevel kommet i tvivl om jeg lever op til dine krav. For jeg er ikke kristen, jeg er heller ikke særlig begejstret for dronningen, og jeg kan faktisk helt godt lide de fleste udlændinge. Og så har jeg en række ideer, som jeg godt ved at du finder tåbelige, jeg mener at det er et rigt lands samfundsopgave at hjælpe mennesker i nød, og jeg synes ikke at det er vild sexet at smide bomber efter mennesker i Mellemøsten.
Så nu har jeg brug for at vide sandheden om mig selv: er jeg en rigtig dansker?
Jeg kan godt forstå, hvis det er et svært spørgsmål, og jeg venter gerne på dit svar, hvis du har brug for først at drøfte det med Marie Krarup.

You must be logged in to post a comment.