Categories

Hvor længe vil politikere støtte den hårde kriminalitet?

Et stort antal af den danske befolkning vil have hash, – sådan er det, like it or not. Så længe forstokkede politikere ikke fatter det og får det lovliggjort, så vil handelen medføre kriminalitet der hvor hash handles, og de store fortjenester vil blive brugt til yderligere kriminalitet. Det er logik for burhøns. Politikerne kunne tage ved lære af konsekvenserne af alkoholforbuddet i USA. Nu rydder Christiania boderne, og det vil eksportere og sprede kriminaliteten til samfundet udenfor. Politiet siger at de flytter med, men når de ikke kunne udrette noget i Christiania bliver det total umuligt, når problemet spredes over hele København. Alle fornuftige kræfter ønsker fri hash, så vi slipper af med store dele af al kriminalitet, og fortjenesten kan beskattes. Og sådan bliver det, spørgsmålet er kun hvor længe vi skal vente på at de forstokkede politikere kommer til fornuft.

You must be logged in to post a comment.