Categories

Soldat: forvent ikke åbenhed i militæret, udskift i stedet vold med noget konstruktivt.

Politiken efterlyser på soldaternes vegne mere åbenhed i militæret. Hertil er kun at sige:

Militæret (som fejlagtigt kaldes forsvar) er en voldelig og destruktiv organisation, som efter ordre fra USA sendes ud i verden for at skabe lidelse, død og elendighed, flygtninge og terrorister, eller de sendes til Baltikum for at medvirke til at oppiske en fjendtlig stemning mellem Vesten og Rusland. Åbenhed og ytringsfrihed bør findes i enhver offentlig organisation, hvis vi vil kalde os et demokrati. Men i en organisation, som bygger på voldsstrategi, lusk og blå briller, er åbenhed og demokrati naturligvis reduceret til fine ord ved festlige lejligheder, det ligger i sagens natur. Det eneste fornuftige en soldat kan gøre er derfor at smide uniformen og skaffe sig et ikke voldeligt civilt job. Det kan man heldigvis gøre i Danmark uden at blive stillet for en krigsret eller det der er værre.

You must be logged in to post a comment.