Categories

Gør modstand mod køb af krigsfly!

Det er vigtigt at alle protesterer ud fra hver sin hverdag, for det er ikke i orden at politikerne imod et stort befolkningsflertal bruger vore skattepenge til krig, død og ødelæggelse, eller i bedste fald spilder vore pengene på fly som ikke fungerer. Enhver med en smule sund fornuft kan se at det er en forkert prioritering. Det er dumt, det er destruktivt og det er farligt.
Men politikere handler som andre ud fra pisk og gulerod. Pisken er trusler på højt niveau fra CIA, Pentagon m.fl. og guleroden er udsigten til frokost i Det Hvide Hus. Vore toppolitikere prioriterer enten ud fra personlige interesser om at være VIPere, eller ud fra frygt for konsekvenserne hvis de ikke støtter den amerikanske krigsindustri, og -strategi.
Det eneste som kan ændre situationen er, at alle vi danskere, som ønsker fred, giver politikerne så meget modstand, at frygten for den danske befolkning vil overstige frygten fra Washington.

You must be logged in to post a comment.